Αρχική » Οι καλύτερες αποδόσεις στο Ελβετία-Ισπανία είναι στη Winmasters!

Οι καλύτερες αποδόσεις στο Ελβετία-Ισπανία είναι στη Winmasters!

by admin

Η δεύτερη αγωνιστική ημέρα της League Α του Nations League είναι εδώ και μάς επιφυλάσσει ένα ακόμη σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι.

Ελβετία και Ισπανία κοντράρονται στη Γενεύη στις 21:45, σε ένα ζευγάρι που η παράδοση έχει ξεκάθαρο χρώμα.

Και αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο της «φούρια ρόχα». Οι Ισπανοί υπερτερούν στις νίκες, καθώς έχουν σημειώσει 18, έναντι μόλις 2 των γηπεδούχων, την ώρα που 5 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. 

Με την αύρα λοιπόν της πρωταθλήτριας Ευρώπης στα γήπεδα της Γερμανίας, οι Ίβηρες θέλουν να προσθέσουν ακόμη μία και οι αποδόσεις της winmasters θεωρούν πως θα τα καταφέρουν. Στο 1.80 προσφέρεται η νίκης τους, ενώ στο υψηλό 4.70 βρίσκεται ο άσος και στο 3.80 το ενδεχόμενο ισοπαλίας.

Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από 6 στα 7 Under 2,5, ενδεικτικό του χαμηλού σκορ που βλέπουμε στα παιχνίδια τους. Γι’ αυτό και η winmasters προσφέρει στο 1.77 το Under 2,5, ενώ η τιμή του Over 2,5 ανέρχεται στο 2.10. Δεν παρατηρείται κάτι πολύ διαφορετικό και στις αποδόσεις του Goal/Goal και No Goal, με το πρώτο να είναι στο 2.01 και το δεύτερο στο 1.80. 

Top Match* με 25 δώρα στο Ελβετία – Ισπανία. – Κάθε μέρα προσφορές* στο ανανεωμένο Sports Calendar*

Ενδιαφέρον έχουν και ορισμένες επιλογές από τα ειδικά στοιχήματα της winmasters στην αναμέτρηση αυτή για το Nations League. Ενδεικτικά, το ενδεχόμενο να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα οι Ισπανοί προσφέρεται στην εξαιρετική απόδοση του 2.92, ενώ η πιθανότητα να αναδειχθούν νικητές και στα δύο 45λεπτα, στο ακόμα καλύτερο 4.65.

Φυσικά, βρίσκουμε και πολλές επιλογές από bet builder, με αυτό που ξεχωρίζει η winmasters να είναι η νίκη των Ισπανών, το Goal/Goal και το Over 2,5. Η απόδοση για έναν τέτοιο σενάριο ανέρχεται στην τιμή του 4.25.

Διεκδικείς καθημερινά έπαθλα* με τον νέο δωροτροχό της winmasters 

Τώρα γυρίζεις και κερδίζεις με τον δωροτροχό* της winmasters. O δωροτροχός σε περιμένει με μία ολοκαίνουργια προσφορά* για να χαρίσει δώρα* κάθε μέρα για να απολαύσεις περισσότερο το παιχνίδι σου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like