Αρχική » Οι δηλώσεις Νικοπολίδη και Βεργέτη μετά την ισοπαλία στο Asteras Β’ ΑKTOR-Πανιώνιος

Οι δηλώσεις Νικοπολίδη και Βεργέτη μετά την ισοπαλία στο Asteras Β’ ΑKTOR-Πανιώνιος

by admin

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με απώλεια βαθμών τη Super League 2, καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον πολύ ανταγωνιστικό Asteras Β’ ΑΚΤΟR στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την πρώτη αγωνιστική.

Μετά την αναμέτρηση, ο προπονητής των γηπεδούχων, Στάικος Βεργέτης, δήλωσε στην κάμερα του υβριδικού ΣΚΑΙ: «Η ομάδα αμύνθηκε σωστά και οργανωμένα αλλά δεν απείλησε όσα θέλαμε. Δεν παίξαμε παραγωγικό ποδόσφαιρο. Κλέβαμε μπάλες αλλά δυστυχώς χάναμε εύκολα την πρώτη πάσα.

Η Super League 2 είναι μεγάλη εμπειρία και είναι πολύ εποικοδομητικό αυτό που συμβαίνει. Το σκαλί από την Κ19 στην πρώτη ομάδα φάνταζε τεράστιο και τώρα υπάρχει αυτό το “σκαλοπάτι” που είναι πρόδρομος για την πρώτη ομάδα για να φανούν τα παιδιά που έχουν τις δυνατότητες».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Νικοπολίδης, τεχνικός του Πανιωνίου, επεσήμανε: «Δεν φταίει κάτι ιδιαίτερο, ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε τις στιγμές μας, αλλά αν δεν μπορείς να είσαι αποτελεσματικός και να σκοράρεις τότε δημιουργείται το πρόβλημα.

Σε γενικές γραμμές παίξαμε αρκετά καλά, μας έλειπε η αποτελεσματικότητα για να τελειώσουμε το ματς. Τώρα έχουμε ματς Κυπέλλου, όλους τους στόχους θέλουμε να τους κυνηγήσουμε και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Δείτε τις δηλώσεις:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like