Αρχική » Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Bundesliga 2024-25 – Koubanezos.gr

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Bundesliga 2024-25 – Koubanezos.gr

by admin

Δείτε τις αποδόσεις πρωταθλητή της Bundesliga για την επερχόμενη σεζόν.

Bundesliga 2024-25: Οι αποδόσεις του πρωταθλητή

Μετά από 11 διαδοχικές κατακτήσεις πρωταθλήματος, η Μπάγερν Μονάχου… εκθρονίστηκε από την εκπληκτική Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, η οποία έφτασε στην πρώτη κατάκτηση Bundesliga της ιστορίας της.

Παρά το γεγονός ότι έχασε το πρωτάθλημα, η Μπάγερν Μονάχου παραμένει το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος, με την απόδοση να βρίσκεται στο 1.45. Οι Βαυαροί είναι πολυνίκεις του θεσμού, καθώς μετρούν 33 εγχώρια πρωταθλήματα και είναι λογικό να θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή με εμφατικό τρόπο.

Η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν ακολουθεί ως δεύτερο φαβορί στην μακροχρόνια λίστα σε απόδση 3.75 και με τον Τσάμπι Αλόνσο να παραμένει στο «τιμόνι» της, ενδέχεται να πραγματοποιήσει ακόμη μία πορεία πρωταθλητισμού την επόμενη σεζόν. Αν φτάσει και στον τίτλο, θα είναι η δεύτερη ομάδα που «σπάει» την κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου για δυο συνεχόμενες χρονιές μετά την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία ακολουθεί ως τρίτο φαβορί.

Οι Βεστφαλοί φέτος δεν κατάφεραν να παραμείνουν… σοβαροί στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του γερμανικού πρωταθλήματος, ωστόσο έφτασαν ψηλά στο Champions League, χάνοντας στον τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με πολλές… απρόσμενες γκέλες, η Ντόρτμουντ τερμάτισε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα, δίνοντας περισσότερη έμφαση στην ευρωπαϊκή της πορεία, ωστόσο θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Γερμανίας, το οποίο προσφέρεται στην τιμή του 11.00.

Οι υπόλοιπες ομάδες απομακρύνονται πολύ από τις στοιχηματικές εταιρείες για την κατάκτηση του επόμενου γερμανικού πρωταθλήματος, με την τέταρτη ομάδα της λίστας να είναι η Λειψία στο 15.00 απόδοση, ενώ την πρώτη πεντάδα των φαβορί, συμπληρώνει η Στουτγκάρδη στο 75.00 απόδοση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like