Αρχική » Νόρσεπινγκ – Τζουργκάρντεν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Νόρσεπινγκ – Τζουργκάρντεν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Η αναμέτρηση της Νόρσεπινγκ με την Τζουργκάρντεν ξεχωρίζει από το κουπόνι της Δευτέρας και στοιχηματικά προκύπτει combo διπλασιασμού.

ΝΟΡΣΕΠΙΝΓΚ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Πλάτινουμκαρς Αρίνα», (17.234), Νόρσεπινγκ.
  • Διαιτητής: Γιοακίμ Όστλινγκ.
  • Η Τζουργκάρντεν παραμένει αήττητη στα μεταξύ τους για έξι σερί ματς.
  • Έφυγε με το διπλό από τη συγκεκριμένη έδρα στις δύο τελευταίες επισκέψεις της.

Ρεπορτάζ Νόρσεπινγκ

Συνεχίζει να προβληματίζει, αφού αγνοεί τη νίκη από τα τέλη Απρίλη και το διπλό στην έδρα της Χάκεν. Έκτοτε μετράει μόνο ήττες, με εξαίρεση την εκτός έδρας ισοπαλία με την Κάμαρ. Ίσως η διακοπή να ήρθε στο καλύτερο σημείο χρονικά, αφού βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με έντεκα βαθμούς σε δώδεκα παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 15-32. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά καταφέρνει να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Stat attack: Μετράει 13 goal / goal στα τελευταία 20 παιχνίδια.

Απουσίες: Τραυματίες είναι οι Όρτμαρκ και Σισέι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Γιάνσον – Εΐντ, Έρικσον, Σεβανκαμπό, Κάλεϊ – Σαλίχοβιτς, Μπγιορκ, Τρόστασον – Μιστράτι – Νίμαν, Πρίτσα.

Ρεπορτάζ Τζουργκάρντεν

Η Τζουργκάρντεν είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με 25 βαθμούς και συνολικά τέρματα 24-11. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Μάλμε. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή σταμάτησε το σερί νικών της. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε εντός έδρας από τη Χάμαρμπι, με 3-0. Αν θέλει να παραμείνει κοντά στην κορυφή, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Stat attack: Μετράει επτά goal / goal στα τελευταία 20 παιχνίδια.

Απουσίες: Εκτός είναι ο τραυματίας Γιόχανσον, ενώ αμφίβολος είναι ο Σούλερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Ζέτεστρομ–  – Τ. Μπέργκβαλ, Τένχο, Λάρσον, Νταλ – Λ. Μπέργκβαλ, Σάμποβιτς, Βίκχαϊμ, Ενγκουέν, Γκούλικσεν – Χιουμέτ.

Νόρσεπινγκ – Τζουργκάρντεν προγνωστικά

Πάντα μια διακοπή μπορεί να φέρει ριζικές αλλαγές σε μια ομάδα. Η Νόρσεπινγκ ελπίζει σε κάτι τέτοιο, αν και η επανέναρξη του πρωταθλήματος της επιφυλάσσει μια δύσκολη αποστολή. Η Τζουργκάρντεν υπερέχει ποιοτικά και αν θέλει να στοχεύει στο πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά προβλήματα στην άμυνα. Συνεπώς, θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους, έστω και με κάλυψη, σε ένα ματς που αναμένεται να έχει αρκετά γκολ. Πάμε λοιπόν με το Χ2 & over 2,5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.02 στη Novibet.

Σουηδία – Allsvenskan – 08/07/2024 20:00

Νόρσεπινγκ – Τζουργκάρντεν

Χ2 & over 2,5

2,02

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like