Αρχική » Νικολακόπουλος: «Το θέμα είναι να στηρίζεις τους μικρούς και όχι να τους καις…»

Νικολακόπουλος: «Το θέμα είναι να στηρίζεις τους μικρούς και όχι να τους καις…»

by admin

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει των προσεχών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με αφορμή ένα σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου γιατί δεν έπαιξε ο Παπακανέλλος με τον Παναιτωλικό, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε την άποψη ότι το κλαμπ πρέπει να στηρίξει και να υποστηρίξει τα νέα παιδιά, αλλά όχι τα καίει.

Υπενθύμισε πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε παίξει ως βασικός ο Μπάμπης Κωστούλας στον Βόλο, λόγω ανετοιμότητας του Ελ Κααμπί, και ήταν ευδιάκριτο πως δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί.

«Το κάθε παιδί θα παίξει ή θα ξαναπαίξει στην ώρα του, με την προοπτική να βγαίνει κερδισμένη η ομάδα και το ίδιο γιατί ενίοτε δεν είναι δύσκολο να καεί ένας μικρός σε ηλικία παίκτης, μπαίνοντας σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Το ορθόδοξο είναι να μπει όταν η ομάδα ρολάρει», σχολίασε.

Έφερε, μάλιστα, ως παράδειγμα τον Κοστίνια, ο οποίος είναι 25 ετών και ήταν βασικός στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, λέγοντας ότι τον έβαλε αλλαγή την Κυριακή ο Μεντιλίμπαρ και είδαμε ότι ήταν εντελώς μπλοκαρισμένος ψυχολογικά.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like