Αρχική » ΜAX στο Ιντερνασιονάλ-Βάσκο ντα Γκάμα μόνο στη winmasters

ΜAX στο Ιντερνασιονάλ-Βάσκο ντα Γκάμα μόνο στη winmasters

by admin

Η δράση στην Βραζιλία συνεχίζεται και η 15η αγωνιστική περιλαμβάνει ορισμένα δυνατά παιχνίδια, όπως εκείνα της Ιντερνασιονάλ με τη Βάσκο ντα Γκάμα και της Κρουζέιρο με την Κορίνθιανς.

Μάλιστα, το πρώτο παιχνίδι θα το βρείτε στη winmasters με απόδοση στο MAX και με 0% γκανιότα*.

0% γκανιότα* σε κορυφαία ματς, βελτιωμένο cashout* και άμεσες αναλήψεις δωρεάν  

Η Ιντερνασιονάλ ψάχνει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τις ισοπαλίες με Φλουμινένσε και Κρισιούμα και την ήττα από την Ατλέτικο Μινέιρο. Απέναντί της, έχει μία ομάδα που είναι στα μέτρα της. Η Βάσκο ντα Γκάμα είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά πήρε πολύτιμη ανάσα με την εντός έδρας νίκη της με 2-0 επί της Φορταλέζα. Στη winmasters θα βρείτε από τις πιο δυνατές τιμές της αγοράς και για αυτήν την αναμέτρηση και με μηδενική γκανιότα*. Το Over 1,5 γκολ Ιντερνασιονάλ το βρίσκουμε στο 1.80 και το Over 10,5 κόρνερ στο 2.14.

Αν έχεις υψηλές απαιτήσεις για αποδόσεις, η winmasters είναι το μέρος σου για να παίζεις  δωρεάν

Η Κρουζέιρο μετράει δύο διαδοχικές ήττες, εκτός έδρας, πρώτα από την Φλαμένγκο και προ ημερών από την Κρισιούμα και θέλει να γυρίσει στις νίκες μετά από περίπου δέκα μέρες. Την ίδια στιγμή, η Κορίνθιανς κέρδισε 3-2 τη Βιτόρια με γκολ στο φινάλε και ήταν η πρώτη της επιτυχία μετά τις 28 Απριλίου! Στη winmasters θα βρείτε και εδώ δυνατές αποδόσεις. Το Over 2,5 δίνεται στο 2.34, ενώ το Να δοθεί κόκκινη κάρτα στο 3.70.

Σούπερ δώρα* και ανταμοιβές* σε live casino και στοίχημα σε περιμένουν κάθε μέρα δωρεάν

Τώρα, με το SHOOT & WIN*, στη winmasters, κερδίζεις σούπερ δώρα* κάθε μέρα. Επιλέγοντας μία από τις τρεις μπάλες, κερδίζεις δώρα*, απολαμβάνοντας περισσότερο το παιχνίδι σου. Σούπερ δώρα* σε περιμένουν κάθε μέρα στο SHOOT & WIN*.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like