Αρχική » Μυθικό φινάλε στην Πόλη με την Εφές να μένει ζωντανή για τον τίτλο με buzzer beater του Λάρκιν!

Μυθικό φινάλε στην Πόλη με την Εφές να μένει ζωντανή για τον τίτλο με buzzer beater του Λάρκιν!

by admin

Μετά τα δύο break στην έδρα της Αναντολού Εφές, η Φενέρμπαχτσε κρατούσε τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Game 3 της σειράς των τελικών Τουρκίας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Κάπου εκεί όμως, αυτός ο τρομερός παίκτης που ακούει στο όνομα, Σέιν Λάρκιν, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με ένα μυθικό buzzer beater δίποντο σε «νεκρό χρόνο», χάρισε τη νίκη στην Εφές (81-82), διατηρώντας τη ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου!

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με το προβάδισμα να αλλάζει ουκ ο λίγες φορές χέρια. Τελικώς, αυτή που έμελλε να πάρει τη νίκη ήταν η ομάδα του Μιγιάτοβιτς, στέλνοντας τη σειρά σε τέταρτο τελικό, και πάλι στην έδρα της Φενέρ!

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γουίλις με 20 πόντους, με τους Λάρκιν και Οσμάνι να ακολουθούν με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους, ξεχώρισε ο Γουίλμπεκιν με 17 πόντους, με τον Καλάθη να ολοκληρώνει το ματς με double-double (10π., 12ασ.) και τον Παπαγιάννη με 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 39-34, 56-56, 81-82.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like