Αρχική » Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Στη Φιλιππούπολη δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να καλείται να εκμεταλλευτεί τη νίκη του με 2-1 επί της Μπότεφ μια εβδομάδα πριν στο ΟΑΚΑ.

ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Στάντιον Χρίστο Μπότεφ» (18.777), Πλόβντιβ.
  • Διαιτητής: Ντάνιελ Σλάγκερ.
  • Πρώτο ματς: Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλόβντιβ 2-1.
  • Ο Παναθηναϊκός μετρά τέσσερις νίκες και πέντε ήττες κόντρα σε ομάδες από τη Βουλγαρία, ενώ η Μπότεφ έχει 3/3 ήττες απέναντι σε ομάδες από την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ Μπότεφ Πλόβντιβ

Άργησε να πάρει μπρος και δεν πρόλαβε να ανατρέψει το σκορ στο ΟΑΚΑ, χάνοντας τελικά με 2-1 από τον Παναθηναϊκό. Είχε λίγες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 2-0 μετά από μια κυριαρχική εμφάνιση των γηπεδούχων. Παρόμοια ήταν η εξέλιξη και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, με την Μπότεφ να αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει μέτρα στο γήπεδο. Εκμεταλλευόμενη ένα τραγικό λάθος στην άμυνα των «πρασίνων» μείωσε στο 71’ με τον Κόροσεκ, ενώ είχε και στιγμές που θα μπορούσε να κάνει το 2-2. Ακολούθησε το εντός έδρας 2-2 με τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, το οποίο σημαδεύτηκε από τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Ίλιεφ (17’) και Ουκάκι (72’), η Λοκομοτίβ βρήκε και στις δύο περιπτώσεις την ισοφάριση διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Stat attack: Και στα πέντε φετινά επίσημα ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Παραμένουν στα πιτς οι Τσέρνεφ και Νικόλοφ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ιγκόνεν – Ουκάκι, Ταμ, Κόντε, Μπαλογιάννης – Ετό, Περέρα – Νουατσούκου, Ποπόφ, Ίλιεφ – Ούτζα.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης επικρατώντας με 2-1 επί της Μπότεφ, αν και θα μπορούσε να έχει κάνει πιο πειστική νίκη. Μπήκε δυνατά με γκολ του Γερεμέγεφ στο 8’, με τον Σουηδό να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει ξανά. Ο Μπακασέτας διπλασίασε τα τέρματα του «τριφυλλιού» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 44’. Μέχρι περίπου το 70’ η ομάδα του Αλόνσο έδειξε πως θα έπαιρνε εύκολα τη νίκη, όμως απανωτά λάθη στην άμυνα όχι μόνο έφεραν τη μείωση του σκορ, αλλά και ευκαιρίες για την ισοφάριση. Όπως και να’ χει, οι «πράσινοι» παίζουν για δύο αποτελέσματα στη Βουλγαρία ώστε να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας στην Ευρώπη.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Ιωαννίδης και Μάγκνουσον, και λόγω ίωσης οι Βιλένα και Σένκεφελντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Αράο, Μαξίμοβιτς – Τετέ, Μπακασέτας, Τζούρισιτς – Γερεμέγεφ.

Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ματς, χαλώντας ελαφρώς την εικόνα του στα τελευταία λεπτά. Έδειξε η Μπότεφ ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αλλά υστερεί σε ποιότητα και σίγουρα δεν έχει τον πρώτο λόγο απόψε. Πάντως αμφότερες οι ομάδες έδειξαν ότι μπροστά έχουν ποιότητα, αλλά στα μετόπισθεν παρουσιάζουν θέματα. Έτσι κι αλλιώς οι γηπεδούχοι θα παίξουν αναγκαστικά σε υψηλό ρυθμό, αφήνοντας χώρους που μπορεί να εκμεταλλευτεί το «τριφύλλι». Πάμε με το goal/goal στο 1.89 της Novibet.

Europa League – 01/08/2024 21:00

Μπότεφ Πλόβντιβ – Παναθηναϊκός

Goal/goal

1,89

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like