Αρχική » Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θέλει να κλειδώσει ο ΠΑΟΚ, προστατεύοντας το προβάδισμα που έχει από τη νίκη του πρώτου αγώνα κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ – ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Δημοτικό Γήπεδο Μπάνια Λούκα» (10.030), Μπάνια Λούκα.
  • Διαιτητής: Σάντερ φαν ντερ Έικ.
  • Πρώτο ματς: ΠΑΟΚ – Μπόρατς Μπάνια Λούκα 3-2.
  • Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε ομάδα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, αλλά και η πρώτη για την Μπόρατς Μπάνια Λούκα απέναντι σε ομάδα από την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Παρότι κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μέσα στην «Τούμπα», έφυγε ηττημένη από τη Θεσσαλονίκη και ψάχνει μια μεγάλη ανατροπή. Μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα έμεινε πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Κουλιεράκη (17’), ο οποίος όμως της έκανε «δώρο» ένα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ερέρα πέντε λεπτά αργότερα. Ο Κουλιεράκης σκόραρε ξανά για το 2-1 στο 39’, με τους Βόσνιους να βρίσκουν εκ νέου την ισοφάριση λίγο πριν το ημίχρονο χάρη σε τελείωμα του Κουλάσιν από γύρισμα του Βούκοβιτς. Ο Εκόνγκ έβαλε για τρίτη (και τελευταία) φορά τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με κεφαλιά από κόρνερ στο 51’, σε ένα δεύτερο ημίχρονο που η Μπόρατς δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική.

Stat attack: Εντός έδρας έχει απολογισμό 8-3-2 σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Τσέτκοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σισκόφσκι – Κβρζιτς, Μάιερς, Καρολίνα, Ερέρα – Γκράχοβατς, Σκόρουπ – Κουλάσιν, Σάβιτς, Βούκοβιτς – Λούκιτς.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Έβγαλε θέματα στην άμυνα αλλά βρήκε λύσεις επιθετικά και πήρε τη νίκη με 3-2, για να πάει με προβάδισμα πρόκρισης στο Μπάνια Λούκα. Πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου ήταν αδιαμφισβήτητα ο Κουλιεράκης, ο οποίος όχι μόνο σκόραρε δύο φορές (17’, 39’), αλλά έκανε κι ένα απίστευτο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά ο Ερέρα (22’). Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα ισόπαλες με 2-2, όμως ο «δικέφαλος του βορρά» μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Εκόνγκ στο 51’. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως δεν μπόρεσαν να αυξήσουν το προβάδισμά τους.

Stat attack: Μετρά εννιά συνεχόμενα goal/goal σε ματς για τα προκριματικά του Champions League.

Απουσίες: Καμία απουσία για τον ΠΑΟΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Καμαρά, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Το 3-2 από μόνο του δεν αποτελεί κάποιο άνετο προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ, που θα χρειαστεί να είναι προσεκτικός στη Βοσνία. Όμως είναι αρκετά ποιοτικότερη ομάδα και περιμένουμε να περιορίσει τα λάθη στην άμυνα. Θα ψάξει τη νίκη για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, και το διπλό με over 1,5 στο 1.97 της Novibet αξίζει το ποντάρισμά μας.

Champions League – 31/07/2024 22:00

Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ

2 & Over 1,5

1,97

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like