Αρχική » Μπρόντμπι – Βέιλε: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπρόντμπι – Βέιλε: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Την πρώτη τους νίκη στη φετινή Supeligaen ψάχνουν Μπρόντμπι και Βέιλε, στη μεταξύ τους αναμέτρηση που κλείνει τη δεύτερη αγωνιστική.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΒΕΪΛΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Μπρόντμπι» (29.000), Μπρόντμπι.
  • Διαιτητής: Μίκελ Ρέντερ.
  • Σε φιλικό: Μπρόντμπι – Βέιλε 0-2.
  • Η Μπρόντμπι μετρά πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία οκτώ επίσημα ματς κόντρα στη Βέιλε.
  • Στο πρωτάθλημα η Μπρόντμπι τρέχει αήττητο σερί έντεκα αγώνων απέναντι στη Βέιλε.
  • Εντός έδρας η Μπρόντμπι έχει απολογισμό 8-2-0 στα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Σε έξι από τους τελευταίους οκτώ αγώνες επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ Μπρόντμπι

Σε μια απίστευτη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βίμποργκ, η Μπρόντμπι ξεκίνησε με ισοπαλία την σεζόν της στο πρωτάθλημα Δανίας. Ο Βέστερ άνοιξε το σκορ για τη Βίμποργκ στο 11’ και τρία λεπτά μετά την ισοφάριση του Μπίσοφ στο 30’ ξαναέδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το σκορ παρέμεινε μέχρι τις καθυστερήσεις, με τον Γεμπόρα να ισοφαρίζει στο 90+2’ κι όλα να δείχνουν πως το 2-2 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Σε μια τρελή εξέλιξη η Βίμποργκ ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με τον Γένσεν (90+6’), όμως ο Γεμπόρα ισοφάρισε και πάλι στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 3-3. Ακολούθησε η εμφατική νίκη επί της Λάπι με 6-0 για τα προκριματικά του Conference League. Με έξι διαφορετικούς σκόρερ η Μπρόντμπι πήρε σκορ που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου της έδωσε ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε επίσημα εντός έδρας ματς της σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Ίμπσεν, Μενσά, Ντίβκοβιτς και Βάλις.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πεντζ – Κλάιμπερ, Λάουριτσεν, Ράζμουσεν – Σεμπούλονσεν, Βας, Νάρτεϊ, Μπίσοφ – Σουζούκι, Μπούντγκαρντ – Ομοϊζουάνφο.

Ρεπορτάζ Βέιλε

Παρά το πολύ καλό της πρώτο ημίχρονο, η Βέιλε έχασε στην πρεμιέρα με 3-2 από τη Ράντερς. Ο Ονούχα την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 37’, όμως νωρίς στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το παιχνίδι. Ο Ένγκαρντ έκανε το 1-1 στο 57’ και δύο λεπτά αργότερα ο Νόρντλι έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με πέναλτι. Η Βέιλε κατάφερε να ισοφαρίσει με δεύτερο γκολ του Ονούχα (87’), όμως δεν άντεξε και δέχτηκε τρίτο γκολ με τον Μπάνι στο 90+2’.

Stat attack: Στα τελευταία δώδεκα εκτός έδρας επίσημα ματς της σημειώθηκαν under 3,5 γκολ.

Απουσίες: Εκτός ο τραυματίας Γκούντελουντ και ο τιμωρημένος Έλβιους.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Βέκιτς – Κόλινγκερ, Βέλκοφ, Πρόβστγκαρντ – Χούιμπερ, Μπάρι, Χετέμι, Αλμπορνόζ – Ζουαρά, Εμμανουηλίδης, Ονούχα.

Μπρόντμπι – Βέιλε προγνωστικά

Στα δύο ματς που έπαιξε μέχρι στιγμής η Μπρόντμπι έχει δείξει εντυπωσιακά πράγματα στην επίθεση και άξιζε να έχει 2/2 νίκες. Υπερέχει αρκετά σε ποιότητα έναντι της Βέιλε, η οποία φάνηκε στο ματς με τη Ράντερς ότι αμυντικά έχει θέματα. Στον διπλασιασμό της Novibet, δε γίνεται να μην πάρουμε το combo 1 & over 2,5.

Δανία – Superliga – 29/07/2024 20:00

Μπρόντμπι – Βέιλε

1 & over 2,5

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like