Αρχική » Μπαρτζώκας-Παπανικολάου: «Για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις ο Ολυμπιακός»

Μπαρτζώκας-Παπανικολάου: «Για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις ο Ολυμπιακός»

by admin

Η διεκδίκηση του τίτλου σε κάθε διοργάνωση αποτελεί αυτονόητο στόχο για τον Ολυμπιακό, όπως συμφώνησαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει της νέας σεζόν.

«Αρχικά εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και πάνω από όλα υγεία. Ίσως να γινόμαστε μονότονοι κάθε χρόνο, όμως, η αλήθεια είναι πως σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός οι στόχοι δεν αλλάζουν. Επιβάλλεται να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε την πρωτιά σε όποια διοργάνωση κι αν μετέχουμε», ανέφερε ο προπονητής των Πειραιωτών και πρόσθεσε: «Εμείς κρατήσαμε έναν βασικό κορμό, ωστόσο, οι λίγες, αλλά πολύ σημαντικές κινήσεις που κάναμε, θεωρώ πως θα μας δυναμώσουν πολύ. Θα χρειαστεί, ωστόσο, χρόνος και πολλή δουλειά για να βγάλουμε στο παρκέ τις πραγματικές μας δυνατότητες. Δυστυχώς ξεκινάμε τη φετινή σεζόν με αρκετά προβλήματα. Οι δύο βασικοί μας σέντερ, Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν θα μπορέσουν να μας ενισχύσουν στο Super Cup. Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο πως θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν».

Ο Κώστας Παπανικολάου από την πλευρά του είπε: «Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία και να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Για εμάς δεν υπάρχει άλλη επιλογή, από το να παλέψουμε για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος», ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού πρόσθεσε: «Το καλοκαίρι που πέρασε ενισχυθήκαμε σημαντικά, με παίκτες αναγνωρισμένης αξίας και είμαι πολύ αισιόδοξος για την φετινή μας πορεία. Είναι δεδομένο πως όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς θα χρειαστούμε χρόνο και πολλή δουλειά για να βγάλουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό. Ωστόσο, ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που στην πραγματικότητα δεν διαθέτουμε, καθώς σε λίγες μέρες θα παλέψουμε για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Αν και αντιμετωπίζουμε πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη κούπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like