Αρχική » Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Σε μια τεράστια μονομαχία για την 5η αγωνιστική της Bundesliga, η πανίσχυρη Μπάγερν υποδέχεται την πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Αλιάνζ Αρένα» (75.024), Μόναχο.
  • Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ.
  • Η Λεβερκούζεν είναι αήττητη στα τελευταία τρία ματς με την Μπάγερν, το μεγαλύτερο σερί της κόντρα στους Βαυαρούς από το 2010.
  • Εντός έδρας η Μπάγερν έχει απολογισμό 8-2-1 στα τελευταία έντεκα παιχνίδια απέναντι στη Λεβερκούζεν.
  • Σε 14 από τα τελευταία 16 μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Ρεπορτάζ Μπάγερν

Συνεχίζει το τρομερό της ξεκίνημα στην σεζόν η Μπάγερν, μετά και το επιβλητικό 5-0 στη Βρέμη επί της Βέρντερ. Φοβερό σόου από τους Ολίσε και Κέιν, με τον πρώτο να πετυχαίνει δύο γκολ και μία ασίστ και τον δεύτερο ένα γκολ και δύο ασίστ. Από ένα γκολ πρόσθεσαν οι Μουσιάλα και Γκνάμπρι, με την κυριαρχία των Βαυαρών να αποτυπώνεται, πέρα από το σκορ, και στα στατιστικά: 0-25 τελικές και 0.00-3.31 xGoals! Τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος αυτή για την ομάδα του Κομπανί, που απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με διαφορά τριών βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Stat attack: Σε πέντε από τα έξι επίσημα παιχνίδια της φέτος επιβεβαιώθηκε το over 3,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι αναπληρωματικοί Μποΐ, Ίτο, Στάνισιτς, Πέρετζ, Μπούχμαν και Ιμπραΐμοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Κιμ Μιν-Τζάε, Ντέιβις – Κίμιχ, Πάβλοβιτς – Ολίσε, Μουσιάλα, Γκνάμπρι – Κέιν.

Ρεπορτάζ Λεβερκούζεν

Στο κορυφαίο ματς της σεζόν μέχρι στιγμής, η Λεβερκούζεν πήρε τεράστια νίκη με 4-3 επί της Βόλφσμπουργκ και συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα με το πρώτο εντός έδρας φετινό τρίποντο. Μόλις στο 5’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μουκιελέ, όμως η Λεβερκούζεν έβγαλε αντίδραση και ανέτρεψε το σκορ με γκολ των Βιρτζ (14’) και Τα (32’). Φοβερή απάντηση είχαν κι οι «λύκοι» που επανέκτησαν το προβάδισμα χάρη σε γκολ των Μπορνό (37’) και Σβάνμπεργκ (45+1’) πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Όπως θα περίμενε κανείς οι «ασπιρίνες» κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο και αφού ισοφάρισαν στο 49’ με τον Ινκαπιέ, βρήκαν τη λύση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε γκολ του Μπόνιφεϊς, πέντε λεπτά μετά την αποβολή του Γκέρχαρντ. Δεύτερη στη βαθμολογία η Λεβερκούζεν με εννιά βαθμούς, ισόβαθμη με Φράιμπουργκ και Άιντραχτ.

Stat attack: Σε έξι από τα επτά επίσημα ματς της στην σεζόν σημειώθηκαν over 3,5 γκολ.

Απουσίες: Κανένα πρόβλημα τραυματισμού για την ομάδα του Αλόνσο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Χραντέτσκι – Ταπσομπά, Τα, Ινκαπιέ – Φρίμπονγκ, Τσάκα, Παλάσιος, Γκριμάλντο – Τεριέ, Βιρτζ – Μπόνιφεϊς.

Μπάγερν – Λεβερκούζεν προγνωστικά

Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη αναμέτρηση του πρωταθλήματος (μαζί με το ματς του δεύτερου γύρου), καθώς η Μπάγερν στοχεύει να βρεθεί εκεί που έφτασε πέρσι η Λεβερκούζεν. Καλύτεροι και πιο ποιοτικοί οι γηπεδούχοι, αλλά σήμερα δίνουν το πρώτο πραγματικά μεγάλο τους τεστ στην εποχή Κομπανί. Από την άλλη οι «ασπιρίνες» συνεχίζουν από πέρσι με τρομερά δείγματα στην επίθεση, με σημαντικά θέματα στην άμυνα όμως. Δεδομένου κι ότι ο Αλόνσο θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο τη νίκη, το παιχνίδι θα ανοίξει και το σκορ δύσκολα δε θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Πάμε με το goal/goal & over 3,5 στο 1.91 της Novibet.

Γερμανία – Bundesliga – 28/09/2024 19:30

Μπάγερν – Λεβερκούζεν

Goal/goal & Over 3,5

1,91

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like