Αρχική » Μελετημένα προγνωστικά: Στο Ντόρτμουντ με 2.05

Μελετημένα προγνωστικά: Στο Ντόρτμουντ με 2.05

by admin

Μελετημένα προγνωστικά: Ο Fidel πηγαίνει στο Ντόρτμουντ για την αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Αγγλία κι έχει διπλασιασμό!

Μελετημένα προγνωστικά Ολλανδία – Αγγλία

Καλημέρα σε όλο το κοινό. Αυτή την φορά με δεύτερο ημιτελικό και Αγγλία – Ολλανδία. Σούπερ ματς, ανάμεσα σε τελείως διαφορετικές ομάδες. Η μία παίζει… ράγκμπι και η άλλη προσπαθεί να τσουλήσει το τόπι.

Δεν βλέπεται η εικόνα της England του Σάουθγκειτ. Δεν είναι αυτό το μοτίβο που πρέπει να παίξει ένα τόσο ταλαντούχο σύνολο. Μιλάνε για κράμα τύχης σε συνδυασμό με κάποια κλάση. Γκολ στο τέλος, προκρίσεις στα πέναλτι και γενικότερα προβλήματα που λύνονται με ηρωισμούς.

Οι “οράνιε” από την άλλη μοιάζουν μεθυσμένοι. Δηλαδή… αστάθεια στο φουλ. Με την Ρουμανία ήταν εξαιρετικοί για 60 λεπτά ενώ με την Τουρκία για 45. Αμυντικά θέματα, στο κέντρο κενά αλλά με έναν Χάκπο… για φίλημα και με έναν πολύ βοηθητικό Βέγκχορστ.

Δύσκολος γρίφος ο αγώνας. Αμφότερες έχουν ίδιες πιθανότητες για πρόκριση οπότε η ισοπαλία στην κανονική διάρκεια είναι εξαιρετικά πιθανό αποτέλεσμα και μάλλον θα γίνει με γκολ. Το αμφίσκορο πληρώνει καλά και το επιλέγουμε.

Euro – 10/07/2024 22:00

Ολλανδία – Αγγλία

Goal/goal

2,05

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like