Αρχική » Μελετημένα προγνωστικά: Να θυμηθούν ότι παίζουν ποδόσφαιρο

Μελετημένα προγνωστικά: Να θυμηθούν ότι παίζουν ποδόσφαιρο

by admin

Μελετημένα προγνωστικά: Ο Fidel επιστρέφει με σούπερ προγνωστικά και ποντάρει σε ένα 1.90 στο Γαλλία – Βέλγιο.

Μελετημένα προγνωστικά: Πρέπει να βρουν ένα γκολ

Καλησπέρα στην παρέα. Έχουμε γεμίσει παντού ταμεία. Στο Telegram, εδώ, εκεί, παντού. Τι άλλο να κάνουμε; Σπαθιά να καταπιούμε; Προχωράμε με ποντάρισμα στο Γαλλία – Βέλγιο και θα στηρίξουμε στα μελετημένα προγνωστικά κάτι δυνατό και μάλλον… μερακλήδικο.

Ένα ματς που είτε θα είναι συναρπαστικό σαν τα θρίλερ του Χίτσκοκ ή θα μας πάρει ο ύπνος σαν αυτά τα καθημερινά σίριαλ που έχουν 400 επεισόδια και ακόμα και ο πιο αργόσχολος τύπος δεν προλαβαίνει να δει. Άρα μιλάμε για την απόλυτη αστάθεια αφού αυτό βγαίνει από τις επιδόσεις των ομάδων. Ο Ντεσάμπ ενώ έχει μία Φεράρι στα χέρια του συμπεριφέρεται λες και έχει ένα Fiat Pundo. Καμία δημιουργία, καμία σοβαρή προσέγγιση στο επιθετικό πλάνο για το “1-0 αδέρφια” τακτική λες και είναι ο Παναρκαδικός. Είναι εικόνα αυτή; Από την άλλη ο Τεντέσκο τα ίδια κάνει αλλά η μεγάλη διαφορά είναι πως εκείνος έχει όντως κακούς παίκτες στην σύνθεση του όπως ο Φάες που το παιδί δεν κόβει ούτε παλαίμαχο του Β’ Παγκοσμίου. Γενικά προβλήματα και εκεί, ακυρωμένα γκολ και χαμένη πρώτη θέση. Πονόματος.

Ωστόσο μιλάμε για δύο καλές ομάδες που μάλλον θα πάρουν ρίσκα απόψε. Το Βέλγιο δεν μπορεί να παίξει με Park the Bus την Γαλλία ενώ εκείνη θα ψάξει άμεσα ένα γκολ. Το αμφίσκορο στο 1.90 είναι μία καλή τιμή.

Euro – 01/07/2024 19:00

Γαλλία – Βέλγιο

Goal/goal

1,90

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like