Αρχική » Μελετημένα προγνωστικά: Μοιάζει… ατσάλινος ενόψει τελικού

Μελετημένα προγνωστικά: Μοιάζει… ατσάλινος ενόψει τελικού

by admin

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός για ένα εισιτήριο για τον τελικό του Final Four με τον Fidel να κρατάει μονό του 1.80.

Μελετημένα προγνωστικά

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Μετά από πολύ – πολύ καιρό, δεν θυμάμαι και εγώ πότε, θα γράψω μελετημένα προγνωστικά για την Euroleague, καθώς απόψε έχουμε τους ημιτελικούς του Final Four και μάλιστα με ελληνική εκπροσώπηση. Ο Παναθηναϊκός αρχικά θα κοντραριστεί με τη Φενέρμπαχτσε των Καλάθη – Παπαγιάννη, ενώ εν συνεχεία ο Ολυμπιακός θα δώσει σούπερ μάχη με την πρωτοπόρο στην κανονική διάρκεια Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αποψινή αναμέτρηση μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και της «Βασίλισσας» μοιάζει με… επαναληπτικό του περσινού τελικού, μόνο που το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως και ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός, ψάχνουν εκδίκηση και ρεβάνς. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ατσάλινο χαρακτήρα στη σειρά με την Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε… τρένο στην κανονική περίοδο, όμως υπάρχει και η «κατάρα». Ποια είναι αυτή; Όποια ομάδα τερματίζει πρώτη στην κανονική περίοδο, αποτυγχάνει στο Final Four.

Εκτίμησή μου πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο παρκέ του Βερολίνου. Εάν ηττηθεί, θα είναι πραγματικά στις λεπτομέρειες. Επιλογή μας το διπλό με χάντικαπ στους 5,5 πόντους υπέρ των Πειραιωτών.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός

2 (+5,5)

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like