Αρχική » Ματς για γκολ στην πρεμιέρα του Europa

Ματς για γκολ στην πρεμιέρα του Europa

by admin

O Θάνος Κούρος έχει διπλό ευρωπαϊκό προγνωστικό από την πρώτη αγωνιστική του Europa League

Βρίσκει δίχτυα στην Πόλη ο ΠΑΟΚ

Καλημέρα σε όλους. Ευρωπαϊκή εβδομάδα διανύουμε, με την πρώτη αγωνιστική του Europa League, να διεξάγεται σήμερα και αύριο. Από εκεί προέρχονται και τα σημερινά μας προγνωστικά.

Δύσκολη αποστολή για τον Δικέφαλο στην Κωνσταντινούπολη, όπου φιλοξενείται από την Γαλατασαράϊ. Οι Τούρκοι έχουν δημιουργήσει ένα πανάκριβο ρόστερ, ενώ προέρχονται από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Φενερμπαχτσέ. Πάντως αμυντικά δεν πείθουν ιδιαίτερα μέχρι στιγμής, καθώς έχουν δεχθεί γκολ σε όλες τους τις φετινές αναμετρήσεις πλην μίας. Από την άλλη η ομάδα του Λουτσέσκου έχει κάνει καλή εκκίνηση στη σεζόν, ενώ έχει χτίσει ευρωπαϊκό όνομα την τελευταία τριετία με τις πορείες του. Δύσκολα θα μείνει στο μηδέν απόψε, καθώς ξέρει να εκμεταλεύεται τις στιγμές του. Το Goal/Goal και από μια κάρτα στο 1.85.

Ανοίγει το ματς στη Δανία

Δεύτερο ματς το οποίο θα μας απασχολήσει, είναι αυτό της Μίντιλαντ με την Χόφενχαϊμ. Εδώ το πράγμα δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Από 6 σερί Goal/Goal & over προέρχεται η Μίντιλαντ, μόνο Goal/Goal & over μετράει την φετινή σεζόν η φιλοξενούμενη. Το Goal/Goal & Over 2,5 με ένα γκολ στο ημίχρονο στο 1.87.

Europa League – 24/09/2024 22:00

Γαλατάσαραι – ΠΑΟΚ

Goal/Goal & να δεχτούν και οι 2 ομάδεσ από μια κάρτα

1,85

Europa League – 24/09/2024 22:00

Μίντιλαντ – Χόφενχαιμ

Goal/Goal & over 2,5 & over 0,5 ημίχρονι

1,87

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like