Αρχική » Μαρινέλλα: «Κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή η κατάστασή της»

Μαρινέλλα: «Κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή η κατάστασή της»

by admin

Κρίσιμη αλλά σταθερή είναι η κατάσταση της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε ενώ ήταν σε εξέλιξη συναυλία της στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης, καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Ηδη νοσηλεύεται ένα 24ωρο στο νοσοκομείο «Υγεία» και κοντά της βρίσκονται διαρκώς η κόρη και η εγγονή της.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, «η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο διευθυντής της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, Ηλίας Πολιτάκης, είπε ότι «είναι παράκληση της οικογένειας να μη δίνουμε πληροφορίες. Η κλινική κατάσταση είναι σταθερή».

Σε δήλωσή του στη δημόσια τηλεόραση, ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, είπε ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Μαρινέλλα «σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή, καθώς οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση, δεν ενδείκνυται επί του παρόντος».

Και πρόσθεσε: «Είναι ένας άνθρωπος που δίνει μια μεγάλη μάχη αυτή τη στιγμή για τη ζωή του. Εχει πάθει ένα εγκεφαλικό και έχει μια σοβαρή μάχη. Πιστεύουμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Προκαλεί μεγάλη συγκίνηση σε όλο τον ελληνικό λαό, δεν υπάρχει αμφιβολία».

Τι συνέβη

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στο Ηρώδειο ενώ ερμήνευε το δημοφιλές τραγούδι της «Εγώ κι Εσύ» (ή «Τα λόγια είναι περιττά»). Αρχικά μεταφέρθηκε στο καμαρίνι της, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από γιατρό και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like