Αρχική » Μάλμε – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μάλμε – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι-οφ του Champions League ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε.

ΜΑΛΜΕ – ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ελέντα Στάντιον» (27.670), Μάλμε.
  • Διαιτητής: Τζον Μπίτον.
  • Μία νίκη και μία ήττα μετρά η Μάλμε κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα, ενώ ίδια ακριβώς είναι και τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ απέναντι σε ομάδες από την Σουηδία.

Ρεπορτάζ Μάλμε

Έχοντας καθαρίσει από το πρώτο ματς την πρόκριση, νικώντας με 4-1 την Κλάκσβικ, η Μάλμε υπέστη ανώδυνη ήττα με 3-2 στη ρεβάνς και κλείδωσε την παρουσία της στον τρίτο προκριματικό γύρο. Μόλις στο δεύτερο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ, όμως παρουσίασε σοβαρό πρόσωπο και ανέτρεψε το σκορ με γκολ του Μπόλιν στο 13’ και πέναλτι του Κρίστιανσεν στο 59’. Εμφανώς πιο χαλαρή από τότε δέχτηκε την ισοφάριση και εν τέλει την ανατροπή, με το μυαλό της ήδη από ένα σημείο και μετά στον επόμενο αντίπαλό της.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι ματς της για τα προκριματικά του Champions League επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 4,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι έμπειροι Μοϊσάντερ και Λεβίκι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντάλιν – Στρίγκερ Λάρσεν, Γιάνσον, Όλσον, Μπουσανέλο – Γιόνσεν, Πένα – Μπόλιν, Κρίστιανσεν, Ρικς – Μπότχαϊμ.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Μπορεί το 3-2 του πρώτου αγώνα στην «Τούμπα» να μην έδινε σίγουρο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, όμως η διαφορά ποιότητας με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα ήταν πολύ μεγάλη. Έτσι, ο «δικέφαλος του βορρά» έκανε μια «επαγγελματική» νίκη στη Βοσνία με 1-0 και με 2/2 προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μουργκ στο 25’ με ωραίο πλασέ έπειτα από γύρισμα του Οζντόεφ.

Stat attack: Στα τελευταία τρία εκτός έδρας ευρωπαϊκά του ματς επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Απουσίες: Χωρίς προβλήματα και με τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα (Τσάλοφ-Τισουνταλί) ο ΠΑΟΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Σβαμπ – Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον – Μπράντον Τόμας.

Μάλμε – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Φαβορί της σειράς είναι ο ΠΑΟΚ, όμως ξεκινά με την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Σουηδία. Στο γήπεδό της η Μάλμε είναι αρκετά ισχυρή ομάδα και έχει το πλεονέκτημα να αγωνίζεται εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα. Αμφότερες πάντως είναι ομάδες που ψάχνουν το γκολ και έχουν την ποιότητα για να το βρουν, δείχνοντας όμως πως στα μετόπισθεν έχουν θέματα. Αξίζει η επιλογή του over 2,5 στο 1.80.

Champions League – 06/08/2024 20:00

Μάλμε – ΠΑΟΚ

Over 2,5

1,80

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like