Αρχική » Λιλ – Σλάβια Πράγας: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Σλάβια Πράγας: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Λιλ και Σλάβια Πράγας αναμετρώνται με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για το League Phase του Champions League.

ΛΙΛ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Σταντ ντου Χαϊνού» (25.172), Βαλενσιέν.
  • Διαιτητής: Σίμον Μαρτσίνιακ.
  • Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους για το Europa League την σεζόν 2009-10, η Λιλ πήρε ισάριθμες νίκες (1-5, 3-1).
  • Η Λιλ έχει κερδίσει και τους τέσσερις αγώνες της απέναντι σε ομάδες από την Τσεχία, ενώ η Σλάβια έχει απολογισμό 3-4-6 κόντρα σε ομάδες από τη Γαλλία.

Ρεπορτάζ Λιλ

Υπέφερε αρκετά στην Κωνσταντινούπολη αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα πλέι-οφ του Champions League, χάρη στη νίκη της με 2-1 στον πρώτο αγώνα. Κρατούσε το 0-0 μέχρι το τέλος, όμως με αυτογκόλ του Ντιακιτέ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Φενερμπαχτσέ έστειλε το ματς στην παράταση. Μάλιστα, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα με την κόκκινη του Μαντί στο 109’. Ωστόσο, η Λιλ κατάφερε κόντρα στη ροή του αγώνα να ισοφαρίσει με πέναλτι του Ντέιβιντ (118’), και τελικά να προκριθεί αυτή στην επόμενη φάση. Ακολούθησε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της Ρεμς, με τους «λιλουά» να κερδίζουν με εξαιρετική εμφάνιση με 2-0. Από το 15’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα και λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού του Γκόμες δόθηκαν 30 λεπτά καθυστερήσεων! Στο 29ο έγινε το 0-1 από τον Ντιακιτέ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντέιβιντ στο 90+2’.

Stat attack: Έχει απολογισμό 6-1-0 στα τελευταία επτά εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκόμες, Ουμτιτί και Ζεντάντκα, ο Μπενταλέμπ λόγω ασθένειας κι ο Μαντί λόγω τιμωρίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Σεβαλιέ – Μενιέ, Ντιακιτέ, Αλεξάντρο, Γκούντμουντσον – Σάντος, Μουκαού, Αντρέ – Καμπελά, Χάραλντσον – Ντέιβιντ.

Ρεπορτάζ Σλάβια Πράγας

Μετά τη νίκη με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι, η Σλάβια Πράγας κλείδωσε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League επικρατώντας και εκτός έδρας κόντρα στην Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ. Στόχος της ήταν να κρατήσει το ματς σε χαμηλό τέμπο και αυτό ακριβώς κατάφερε, δίνοντας την κατοχή και τον έλεγχο στους Βέλγους. Αμύνθηκε σωστά, κράτησε το μηδέν και πέτυχε και γκολ στο 84’ με τον Γιουρέτσκα για να σφραγίσει την πρόκριση. Συνέχισε τις νίκες και στο πρωτάθλημα με το 2-1 επί της Τέπλιτσε, φτάνοντας έτσι τους 13 βαθμούς και την τρίτη θέση. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 57’ και για αρκετή ώρα δυσκολευόταν αρκετά να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ. Τελικά βρήκε δύο τέρματα στο τέλος με τους Ντόρλεϊ (81’) και Ζαφείρη (86’) και πήρε το τρίποντο.

Stat attack: Σε πέντε από τα επτά φετινά επίσημα ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Εκτός οι Στάνιεκ, Ντούντερα, Φίλα, Βίλτσεκ, Ογκουνγκμπάι, Φίλα και Ζιμρίζλι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Κίνσκι – Χόλες, Όγκμπου, Ζίμα – Μάζοπουστ, Ντόρλεϊ, Ζαφείρης, Ντιούφ – Σρανζ, Προβόντ, Χόρι.

Λιλ – Σλάβια Πράγας προγνωστικά

Βάσει ποιότητας η Λιλ υπερτερεί, δεδομένου κι ότι προέρχεται από μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Απέναντί της βρίσκει μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα, που είναι αήττητη φέτος κι έχει κερδίσει όλα τα ματς της, πέρα από το 0-0 με την Σλοβάτσκο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει βρει σοβαρούς αντιπάλους μπροστά της και απόψε ο πήχης ανεβαίνει αρκετά. Ακόμα κι αν δεν αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, η Λιλ είναι πολύ δυνατή εντός και θα παίξει αποκλειστικά για τη νίκη ενόψει της εκτός έδρας ρεβάνς. Πάμε με το combo 1 & under 4,5 στο 2.05 της Novibet, δεδομένου ότι αμφότερες κινούνται σε χαμηλά σκορ.

Champions League – 20/08/2024 22:00

Λιλ – Σλάβια Πράγας

1 & Under 4,5

2,05

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like