Αρχική » Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Τα φώτα πέφτουν στον τελικό του γερμανικού Super Cup ανάμεσα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη Στουτγκάρδη που διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Μπάι Αρένα», (30.210), Λεβερκούζεν
  • Διαιτητής: Τομπίας Στίλερ
  • Στις τελευταίες μεταξύ τους δέκα αναμετρήσεις, η Λεβερκούζεν μετράει πέντε νίκες, η Στουτγκάρδη καμία, ενώ πέντε παιχνίδια αναδείχθηκαν ισόπαλα.
  • Στις τελευταίες μεταξύ τους δέκα αναμετρήσεις, έχει επιβεβαιωθεί εννιά φορές το Goal/goal.

Ρεπορτάζ Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η μεγάλη «έκπληξη» της περσινής χρονιάς, Μπάγερ Λεβερκούζεν, κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Γερμανίας και ξεκινάει από… διαφορετική αφετηρία φέτος. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο λίγο έλειψε να φτάσει μέχρι και στην κατάκτηση του Europa League, ενώ έμεινε πέρσι αήττητη για 34 διαδοχικά παιχνίδια. Παράλληλα, μετά την κατάκτηση και του περσινού Κυπέλλου, οι «ασπιρίνες» έχουν… όρεξη για μεγάλα πράγματα φέτος και θέλουν να ξεκινήσουν τη σεζόν τους με την κατάκτηση μιας κούπας. Στα φιλικά προετοιμασίας της, η Μπάγερ προβλημάτισε λίγο με την εικόνα της, μετρώντας μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μία ήττα.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί οκτώ φορές στα τελευταία δέκα ματς της ανεξαρτήτως διοργάνωσης, το Over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει όλα του τα «όπλα» διαθέσιμα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Χραντέτσκι, – Ταπσομπά, Τα, Ινκαπίας, – Φριμπόνγκ, Τζάκα, Άντριχ, Γκριμάλντο, – Βιρτς, Αντλί, Μπονιφάς.

Ρεπορτάζ Στουτγκάρδης

Η Στουτγκάρδη προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, καθώς σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση της Βundesliga. Φέτος, στοχεύει στην κατάκτηση τίτλου από την αρχή, καθώς στο Κύπελλο πέρσι αποκλείστηκε από τη φάση των προημιτελικών. Στις μεταγραφικές της κινήσεις, έχασε αρκετούς κομβικούς παίκτες, ωστόσο ενισχύθηκε στοχευμένα, ενώ στα φιλικά προετοιμασίας της έμεινε αήττητη με τρομερή εικόνα, μετρώντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί οκτώ φορές στα τελευταία δέκα ματς της ανεξαρτήτως διοργάνωσης, το Over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Εκτός έμειναν οι τραυματίες Νικόλας Νάρτιϊ, Γιόσα Φανιομάν και Νταν Αξέλ Ζαγκαντού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Νιούμπελ, – Στέντσελ, Ρουώ, Σάμποτ, Μίττελστατ, – Σιλάς, Καραζόρ, Στίλερ, Φιούριχ, – Ντεμίροβιτς, Ουντάβ.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη προγνωστικά

H Μπάγερ Λεβερκούζεν με τον Τσάμπι Αλόνσο στο «τιμόνι» της από την προηγούμενη χρονιά, μοιάζει με ομάδα που ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης, ωστόσο κάθε ξεκίνημα χρονιάς κρύβει και «παγίδες». Οι «ασπιρίνες» έχοντας εξαιρετικό υλικό στην επιθετική τους γραμμή, θεωρούμε πως μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Στουτγκάρδης και να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν. Έτσι, καταλήξαμε στη συνδυαστική επιλογή της νίκης της Μπάγερ Λεβερκούζεν μαζί με το Over 1,5 γκολ στο ματς, σε απόδοση 2.02 στη Stoiximan.

Γερμανία – Bundesliga – 17/08/2024 21:30

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη

1 & Over 1,5

2,02

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like