Αρχική » Λανς – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Λανς – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Στη «μάχη» των προκριματικών του Conference League ρίχνεται ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται στην έδρα της Λανς για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

ΛΑΝΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Stade Bollaert-Delelis», (38,223), Λανς
  • Διαιτητή: Γκέργκο Μπόγκαρ
  • Στο παρελθόν, οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές, με τη Λανς να μετράει δυο νίκες, τον Παναθηναϊκό μια, ενώ ένα ματς αναδείχθηκε ισόπαλο.
  • Οι «πράσινοι» θα βρεθούν αντιμέτωποι με γαλλική ομάδα για 16η φορά στην ιστορία τους. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους, μετρούν 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Ρεπορτάζ Λανς

Σταθερά το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζει να δίνει τα τελευταία έτη η Λανς, η οποία την περασμένη σεζόν βρέθηκε στους ομίλους του Champions League, όμως μετά από την 7η θέση που πήρε στην περσινή Ligue 1, έκανε αρκετές αλλαγές με φόντο τη βελτιώσή της. Συγκεκριμένα, προσέλαβε τον Γουίλ Στιλ, ο οποίος στο μεταγραφικό παζάρι, επέλεξε να… γεμίσει τα κενά που είχε η ομάδα του παρά να προχωρήσει σε κάποιο μεταγραφικό «μπαμ» μεγάλης αξίας. Στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Γαλλίας κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» στην έδρα της Ανζέ, επικρατώντας 1-0 με το γκολ του Γουέσλεϊ Σαΐντ.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί οκτώ φορές στα τελευταία δέκα της παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης, το Over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Εκτός έχουν τεθεί οι Τζίμμυ Κάμποτ και Νιλ Ελ Αϊναουί λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Σάμπα, – Γκραντί, Ντάνσο, Μεντίνα, – Αγκιλάρ, Τόμασον, Μεντί, Τσάβες, – Φουλζινί, – Σοτοκά, Σαΐντ.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός των αρκετών αλλαγών αυτό το καλοκαίρι, ξεκίνησε δυναμικά την προσπάθειά του στο Εuropa League, όμως μετά από έναν… οδυνηρό αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι με τον Άγιαξ, στρέφει την προσοχή του στο Conference, καθώς θέλει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης. Το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να είχε θετική εικόνα στα ευρωπαϊκά του ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να παρουσιάσει θετικό προφίλ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, καθώς γνώρισε την ήττα στο ΟΑΚΑ με 1-0. Οι «πράσινοι» έχουν τελευταία ευκαιρία κόντρα στη Λανς να παραμείνουν «ζωντανοί» στο ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί επτά φορές στους τελευταίους δέκα αγώνες του ανεξαρτήτως θεσμού, το No/goal, όπως και το Under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Οι Τόνι Βιλένα και Ντάνιελ Μαντσίνι είναι τιμωρημένοι και δεν θα δώσουν το «παρών» στη Γαλλία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντραγκόφσκι, – Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Μαξ, – Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Μπακασέτας, – Τετέ, Ιωαννίδης, Τζούρισιτς.

Λανς – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Μόνο εύκολη δεν θεωρείται η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Γαλλία, ωστόσο έχει το… πλεονέκτημα της ρεβάνς στην Αθήνα και το γεγονός πως προέρχεται από «γκέλα» στην πρεμιέρα του εγχώριου πρωταθλήματος, μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τους «πράσινους». Η εικόνα της Λανς αμυντικά δεν είναι και η καλύτερη δυνατή σε παιχνίδια με γρήγορο τέμπο, κάτι που επιδιώκει το «τριφύλλι» μέχρι στιγμής υπό τις οδηγίες του Αλόνσο, όμως οι Κυπελλούχοι Ελλάδας επίσης έχουν παρουσιάσει στιγμές… αδράνειας που δεν διορθώνουν άμεσα στα παιχνίδια τους. Έτσι, καταλήγουμε στην επιλογή του Goal/goal για το πρώτο ματς των ομάδων στο 2.05 της Stoiximan.

Conference League – 22/08/2024 22:00

Λανς – Παναθηναϊκός

Goal/goal

2,05

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like