Αρχική » Λέστερ – Τότεναμ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Λέστερ – Τότεναμ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Η νεοφώτιστη Λέστερ αντιμετωπίζει την Τότεναμ του Αντζ Ποστέκογλου στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής της Premier League.

ΛΕΣΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Κινγκ Πάουερ Στάντιουμ» (32.261), Λέστερ.
  • Διαιτητής: Κρις Κάβανα.
  • Η Τότεναμ έχει κερδίσει τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς απέναντι στην Λέστερ.
  • Οι δύο ομάδες μετρούν 13 σερί μεταξύ τους παιχνίδια δίχως ισοπαλία.
  • Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 3,5, με τέσσερις από αυτές να έχουν over 4,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Λέστερ

Δεν χρειάστηκε να περιμένουν πάνω από μία σεζόν οι φίλαθλοί της για να τη δουν να επιστρέφει στην Premier League, καθώς η Λέστερ προβιβάστηκε παίρνοντας την πρώτη θέση στην Championship 2023-24. Μέσα σε μία σεζόν ο Μαρέσκα παρουσίασε μια αρκετά δυνατή ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας, που από την αρχή μέχρι το τέλος βρισκόταν αν όχι στην κορυφή, το λιγότερο στη δεύτερη θέση. Ωστόσο, ο Μαρέσκα αποτελεί παρελθόν και τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας πήρε ο Στιβ Κούπερ, πρώην προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ. Κινήθηκε σε σχετικά ρηχά νερά όσον αφορά το κομμάτι των μεταγραφών, αποκτώντας κυρίως νεαρούς παίκτες. Σε γενικές γραμμές βασίζεται στον κορμό της περσινής σεζόν, με μεγαλύτερη απώλεια αυτή του Ντιούσμπερι-Χολ που πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι.

Stat attack: Είναι αήττητη στην πρώτη αγωνιστική τις τελευταίες τέσσερις σεζόν.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Ντάκα, Βάρντι και Κόουντι, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τόμας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χέρμανσεν – Περέιρα, Φαές, Βέστεργκαρντ, Τζάστιν – Γουίνκς, Εντιντί, Σουμαρέ – Ριντ, Φαταού, Μαβιντιντί.

Ρεπορτάζ Τότεναμ

Ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων που την ήθελαν να παλεύει ακόμα και για την οκτάδα (εκεί όπου τερμάτισε την σεζόν 2022-23) και πήρε την πέμπτη θέση, χάνοντας για δύο βαθμούς το εισιτήριο για το Champions League. Ίσως το πιο σημαντικό όμως για την Τότεναμ είναι πως επιτέλους βρήκε έναν προπονητή με επιθετικό πλάνο παιχνιδιού, που δημιούργησε μια ομάδα θελκτική και ωραία στο μάτι. Στόχος βέβαια αυτό να μεταφραστεί και σε επιτυχίες, καθώς τα «σπιρούνια» έχουν φτάσει αισίως τα 16 χρόνια χωρίς τίτλο. Πέρα από δύο διαδοχικές ήττες από την Μπάγερν (1-2, 2-3), οι Λονδρέζοι είχαν μια ισοπαλία με τη Νιούκαστλ (με ήττα στα πέναλτι) και νίκες επί της Χαρτς (1-5), της ΚΠΡ (0-2), της Βίσσελ Κόμπε (2-3) και της Ολ-Σταρ ομάδας του πρωταθλήματος Νότιας Κορέας (3-4). Ξεχωρίζει η απόκτηση του Σολάνκε για περίπου 65 εκατομμύρια, ενώ η Τότεναμ δε δίστασε να ξοδέψει συνολικά 84 εκατομμύρια για τέσσερις παίκτες κάτω των 20 ετών: τον Γκρέι της Λιντς, τον Όντομπερτ της Μπέρνλι, τον Μπέργκβαλ της Τζουργκάρντεν και τον Μιν-Χιεόκ Γιανγκ της κορεάτικης Γκανγκουόν.

Stat attack: Έχει απολογισμό 5-1-1 στις τελευταίες επτά πρεμιέρες της στην Premier League.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Ρισάρλισον και Φόρστερ κι ο τιμωρημένος Μπισουμά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βικάριο – Πόρο, Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Ουντόγκι – Σαρ, Μπεντανκούρ – Κουλουσέφσκι, Μάντισον, Σον Χέουνγκ-Μιν – Σολάνκε.

Λέστερ – Τότεναμ προγνωστικά

Δύσκολη πρεμιέρα για τη Λέστερ στην επιστροφή της στην Premier League, απέναντι στην ποιοτική αλλά και απρόβλεπτη Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» θέλουν να ξεπεράσουν την περσινή επίδοσή τους και για να το κάνουν πρέπει να μπουν με το «δεξί» στη νέα σεζόν. Δεδομένων και των σημαντικών απουσιών των «αλεπούδων», το σύνολο του Ποστέκογλου εύκολα ή δύσκολα λογικά θα περάσει από το «Κινγκ Πάουερ» νικηφόρα. Θα επιλέξουμε το διπλό με over 1,5 στο 1.80 της Novibet.

Αγγλία – Premier League – 19/08/2024 22:00

Λέστερ – Τότεναμ

2 & Over 1,5

1,80

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like