Αρχική » Κόρινθος: Πήρε κεφάλια ο Κούγιας, άλλαξε προπονητή και έδιωξε τρεις παίκτες

Κόρινθος: Πήρε κεφάλια ο Κούγιας, άλλαξε προπονητή και έδιωξε τρεις παίκτες

by admin

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Κόρινθος μετά την ήττα που γνώρισε εντός έδρας από την Ελλάδα Σύρου με 1-0. Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να πάρει κεφάλια, καθώς άλλαξε προπονητή και απομάκρυνε τρεις παίκτες.

Νέος προπονητής θα είναι ο Γιάννης Αποστολίδης, ενώ οι Χαλάτσης, Μαγκάκης και Μαγκανάς αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τον νέο προπονητή του ΠΑΣ Κόρινθος ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας.

Νέος προπονητής που θα αναλάβει να ξαναφέρει την ιστορική ΜΠΑΡΤΣΑ στο δρόμο των επιτυχιών & την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την επιστροφή στην Super League 2 είναι ο κ. Γιάννης Αποστολίδης:

Ο Νέος προπονητής της Κορίνθου αφού ευχαρίστησε τον κ. Κούγια και το Δ.Σ. που του δίνουν την Τιμή και την ευκαιρία να δουλέψει στην Ιστορική ομάδα της Κορίνθου, δήλωσε: «Σκοπός είναι να αντιστραφεί η κατάσταση που επικρατεί και βήμα – βήμα να δομήσουμε μια ομάδα η οποία θα είναι κυρίαρχη μες στον αγωνιστικό χώρο και πάνω από όλα να φτιάξουμε μια ομάδα που θα έχει οικογενειακό κλίμα.

ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ και ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ γιατί η σκληρή δουλεία ανταμείβει».

Ο κ. Γιάννης Αποστολίδης γεννήθηκε στις 14/10/88 στο Εράσμιο Ξάνθης και δούλεψε στη Δόξα Δράμας την περίοδο 2019-20 σαν βοηθός των κ.κ. Βασιλακάκη και Ανυφαντάκη και πρώτος προπονητής στην Κ19 του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like