Αρχική » Κροατία – Ελλάδα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Κροατία – Ελλάδα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κροατία στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά στον Πειραιά και θέλει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας», (11.640), Φάληρο
  • Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 18 φορές στο παρελθόν, σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.
  • Υπάρχει απόλυτη ισορροπία μεταξύ τους, αφού η καθεμιά μετράει από εννέα νίκες. Οι Κροάτες κυριάρχησαν μέχρι το 2009. Έκτοτε, η Εθνική μας είναι πιο αποτελεσματική.

Ρεπορτάζ Κροατίας

Αν εξαιρέσουμε την πρεμιέρα απέναντι στη Σλοβενία, η απόδοσή της κρίνεται μέτρια. Μπορεί να έκανε πάρτι με την παρέα του Ντόνσιτς, όμως οι Νεοζηλανδοί και οι Δομινικανοί αποδείχτηκαν δύσκολα εμπόδια. Κι αν με τη Νέα Ζηλανδία, υπήρχε μια σχετική χαλάρωση, δεν ισχύει το ίδιο και για τον χθεσινό ημιτελικό. Πρόκειται για μια ομάδα με κλειστό ροτέισον, που στηρίζεται κυρίως το τρίπτυχο Σάριτς – Ζούμπατς – Χεζόνια. Θα προσπαθήσει να χτυπήσει την Ελλάδα μέσα στη ρακέτα κυρίως, για να την φθείρει.

Stat Attack: Έχει σκοράρει τουλάχιστον 80 πόντους στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Απουσίες: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η Κροατία.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Κάνει περίπατο σε αυτό το Προολυμπιακό τουρνουά.  Δεν αναμενόταν να ζοριστεί στον όμιλο, όμως η εμφάνιση της Δομινικανής Δημοκρατίας απέναντι στην Κροατία, απέδειξε πως η Εθνική μας έκανε το έργο της εύκολο με την εξαιρετική της απόδοση. Στον χθεσινό ημιτελικό συνέτριψε τη Σλοβενία με 96-68, με τον Γιάννη να αγωνίζεται μόλις 21 λεπτά. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που παίζει δυνατή άμυνα, ενώ στην επίθεση γυρνάει πολύ καλά τη μπάλα, βρίσκοντας ελεύθερα σουτ. Ένα ματς έμεινε για την Ελλάδα, ώστε να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Stat Attack:Έχει σκοράρει τουλάχιστον 86 πόντους στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Απουσίες: Μοναδικός απών ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Κροατία – Ελλάδα προγνωστικά

Η Ελλάδα δείχνει πιο έτοιμη από κάθε άλλη ομάδα σε αυτό το τουρνουά. Έχει καταφέρει να πάρει εύκολες νίκες, με μεγάλες διαφορές και ο κόουτς Σπανούλης είχε την άνεση να διαχειριστεί τους χρόνους των παικτών του, ώστε όλοι να είναι φρέσκοι στον τελικό με την Κροατία. Από την άλλη, η Κροάτες δεν είναι μια ομάδα ενός παίκτη, όπως η Σλοβενία, αλλά διαθέτουν επίσης περιορισμένες λύσεις στην επίθεση. Τρεις παίκτες κάνουν τη διαφορά και έχουν φορτωθεί με πολλά αγωνιστικά λεπτά αυτές τις μέρες. Περιμένω από την Ελλάδα να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό. Με τη δύναμη της έδρας θα προσπαθήσει να επιβάλλει το ρυθμό της. Δεδομένου ότι η αρχική πεντάδα, με Καλάθη, Γουόκαπ και Γιάννη είναι εξαιρετική στα αμυντικά της καθήκοντα, θεωρώ πως στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, η Εθνική μας θα προηγείται με τουλάχιστον τρεις πόντους.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 07/07/2024 21:00

Κροατία – Ελλάδα

1η περίοδος: 2 (-2,5)

1,77

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like