Αρχική » Κολωνία – Αμβούργο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Κολωνία – Αμβούργο: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Με το πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε Κολωνία και Αμβούργο ξεκινά η σεζόν 2024-25 για τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ράιν Ενεργκί Στάντιον» (50.000), Κολωνία.
  • Διαιτητής: Μαξ Μπούρντα.
  • Το Αμβούργο μετρά τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια κόντρα στην Κολωνία.
  • Στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Ρεπορτάζ Κολωνία

Σε μια σεζόν που ξεκίνησε πολύ δύσκολα, με αρκετά αρνητικά αποτελέσματα, η Κολωνία δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, παίρνοντας την προτελευταία θέση με 27 βαθμούς. Πλέον, πορεύεται με προπονητή τον Αυστριακό Γκέρχαρντ Στρούμπερ, πρώην τεχνικό της Σάλτσμπουργκ, και με ρόστερ αρκετά παρόμοιο με το περσινό. Ξεχωρίζουν οι μονιμοποιήσεις των μέχρι πρότινος δανεικών Κάρστενσεν και Βάλντσμιντ, ενώ παρελθόν αποτελεί ο βασικός στόπερ Σαμπό. Είχε εξαιρετικό απολογισμό στα επτά φιλικά που έδωσε, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Stat attack: Σε τρία από τα τελευταία πέντε περσινά εντός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Κάιντζ και Φινκγκρέφε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Σβέμπε – Κάρστενσεν, Χούμπερ, Χάιντζ, Πακαράντα – Χουσέινμπασιτς, Μαρτέλ, Λιούμπισιτς – Ανταμιάν – Ντάουνς, Λέμπερλε.

Ρεπορτάζ Αμβούργου

Για άλλη μια χρονιά το Αμβούργο δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άνοδο και να επιστρέψει στην Bundesliga. Τουλάχιστον πέρσι δεν αγχώθηκε όπως τις προηγούμενες χρονιές, ούτε βρέθηκε πολύ κοντά στην άνοδο, καθώς τερμάτισε τέταρτη με διαφορά πέντε βαθμών από την τρίτη θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου. Η διοίκηση της ομάδας δεν προέβη σε κάποια τρομερή ενίσχυση της ομάδας, με τις προσθήκες του Ελφαντλί, του Πορέμπα και του Ζέλκε (ως ελεύθερου από την αποψινή της αντίπαλο) να ξεχωρίζουν. Εντούτοις, ο πολύτιμος χαφ Μπένες πουλήθηκε στην Ουνιόν Βερολίνου, ενώ οι Αμπρόσιους και Κραν αποχώρησαν ως ελεύθεροι. Έδωσε έξι φιλικά, ξεκινώντας με τέσσερις νίκες (Νέετσε 12-0, Ντροχτέρσεν/Άσελ 5-1, Λίμπεκ 5-2, Ναντ 4-2), ενώ στην συνέχεια έχασε με 3-2 από την Κάρντιφ κι έμεινε στο 0-0 με τον Άρη Λεμεσού.

Stat attack: Έκλεισε την περσινή σεζόν με τέσσερα no goal στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού ο Γκλάτζελ και λόγω ασθένειας ο Ράαμπ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Φερνάντες – Χατζικάντουνιτς, Σόνλαου, Μούχαϊμ – Μικελμπρενσί, Ράις, Ελφαντλί, Ζατά – Εζτουνάλι – Κενινγκστντέρφερ, Ζέλκε.

Κολωνία – Αμβούργο προγνωστικά

Τεράστιο παιχνίδι με το καλημέρα στην Zweite Liga, ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Μέχρι στιγμής η Κολωνία δείχνει πιο έτοιμη και σε καλύτερη κατάσταση, παίζοντας ανοιχτό κι επιθετικό ποδόσφαιρο με τον νέο της προπονητή. Θα την στηρίξουμε επιλέγοντας τον άσο στο 2.20 της Novibet, δεδομένου κι ότι μόνο… αξιόπιστο δεν είναι το Αμβούργο.

Γερμανία – 2. Bundesliga – 02/08/2024 21:30

Κολωνία – Αμβούργο

1

2,20

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like