Αρχική » Κλαμπ Μπριζ – Μαλίν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Κλαμπ Μπριζ – Μαλίν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Η αυλαία ανοίγει στη βελγική Jupiler Pro League, με την πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ να υποδέχεται τη μαχητική Μαλίν.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΜΑΛΙΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Γιαν Μπρέιντελ Στάντιον» (29.062), Μπριζ.
  • Διαιτητής: Έρικ Λάμπρεχτς.
  • Η Κλαμπ Μπριζ έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς απέναντι στη Μαλίν.
  • Εντός έδρας η Μπριζ είναι αήττητη στα τελευταία δώδεκα εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στη Μαλίν.
  • Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Κλαμπ Μπριζ

Το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγύρισε η Κλαμπ Μπριζ, η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα στα πλέι-οφ και έφτασε ως την κατάκτηση του τίτλου. Στην κανονική διάρκεια πήρε την τέταρτη θέση, στο -19 από την πρώτη Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, όμως εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το σύστημα βαθμολογίας αλλάζει και ξεκίνησε τη διαδικασία των πλέι-οφ με απόσταση εννιά βαθμών από την κορυφή. Ακόμα κι έτσι ήταν εντυπωσιακό το επίτευγμά της, διότι είχε ρεκόρ 7-3-0 και χρειάστηκε να προσπεράσει δύο ακόμα ομάδες πέρα από την Ουνιόν. Ωστόσο, η ομάδα των Βρυξελλών πήρε την άτυπη εκδίκησή της στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, κερδίζοντας την Κλαμπ Μπριζ με 2-1 και κατακτώντας το Super Cup. Η Μπριζ απλώς μείωσε με τον Τζόλη στο 79’ μετά από δύο τέρματα της κυπελλούχου. Συνεχίζει με τον Χάγεν στον πάγκο, ο οποίος ως υπηρεσιακός την οδήγησε όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στα ημιτελικά του Conference League.

Stat attack: Το goal/goal επιβεβαιώθηκε σε πέντε από τα τελευταία επτά ματς της, συμπεριλαμβανομένης και της περσινής σεζόν.

Απουσίες: Στα πιτς βρίσκονται οι Τιάγκο, Σάμπε και Μάιερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μινιολέ – Ρομέρο, Ορντόνιεζ, Μέχελε, Ντε Κάιπερ – Νίλσεν, Βετλέσεν – Όλσεν, Βανάκεν, Ονιεντίκα – Νίλσον.

Ρεπορτάζ Μαλίν

Έκανε ό,τι μπορούσε αλλά δεν κατάφερε να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς πήρε την όγδοη θέση με διαφορά μόλις δύο βαθμών από την εξάδα. Είχε και δεύτερη ευκαιρία στα πλέι-οφ του Conference League, όπου άρχισε την προσπάθειά της ως δεύτερη με 23 βαθμούς, στο -1 από τη Γάνδη και στο +3 από την Σεντ Τρούιντεν. Παρέμεινε τελικά δεύτερη με τη διαφορά μάλιστα να αυξάνεται στους εννιά βαθμούς, καθώς η Γάνδη απέκτησε την ποιοτική της ανωτερότητα και πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η διοίκηση κατάφερε να κρατήσει τον Χάσι στον πάγκο της ομάδας, όχι όμως και μερικούς σημαντικούς παίκτες όπως ο Μουκάου, ο Μπολινγκολί κι ο Σλιμανί. Αν δεν ενισχυθεί δύσκολα θα αλλάξει κάτι σε σχέση με την περσινή χρονιά προς το καλύτερο.

Stat attack: Έκλεισε την περσινή σεζόν με τέσσερα over 2,5 στα τελευταία πέντε ματς.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ρεμέκερς και Αντόνιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τόελεν – Μπελγκαλί, Κονατέ, Μαρσά, Φουλόν – Σχουφς, Εμραμπτί – Φλούκε, Μπαφντιλί, Στορμ – Λάουντερμπαχ.

Κλαμπ Μπριζ – Μαλίν προγνωστικά

Οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα κινδύνους αλλά στην προκειμένη περίπτωση δύσκολα δε θα πάρει το τρίποντο η Μπριζ. Αήττητη στα φιλικά και με πολύ θετικό πρόσωπο, κουβαλώντας την εξαιρετική ψυχολογία από την περσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν, θα αντιμετωπίσει ένα σύνολο με αρκετά αποδυναμωμένο ρόστερ. Ο άσος με under 4,5 πληρώνει 1.83 στη Novibet και μας κάνει μια χαρά. Δε μοιάζει εύκολο να ξεπεραστεί αυτό το όριο στο πρώτο ματς της σεζόν.

Βέλγιο – Jupiler Pro League – 26/07/2024 21:45

Κλαμπ Μπριζ – Μαλίν

1 & Under 4,5

1,83

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like