Αρχική » Κετσετζόγλου: «Σε διαπραγματεύσεις η ΑΕΚ με Τσέλσι για Φοφανά-Πρέπει να ξεκαθαρίσει ως το Σάββατο»

Κετσετζόγλου: «Σε διαπραγματεύσεις η ΑΕΚ με Τσέλσι για Φοφανά-Πρέπει να ξεκαθαρίσει ως το Σάββατο»

by admin

Η αναζήτηση της χρυσής τομής μεταξύ ΑΕΚ και Τσέλσι για τον Ντατρό Φοφανά συνεχίζεται, με τον χρόνο να πιέζει πλέον, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν τα έχουν βρει οι δύο πλευρές, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει αποσυρθεί. Έχουμε μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων για τον τρόπο αποπληρωμής και το ποσοστό που θα έχουν οι δύο ομάδες. Ο παίκτης είναι θετικός να έρθει και η Τσέλσι έχει φτάσει τις απαιτήσεις της στα επίπεδα που μπορεί να δώσει η ΑΕΚ. Η Τραμπζονσπόρ, που ακούγεται, δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τα ποσά. Δεν θα είναι και το καλύτερο για την Τσέλσι να κρατήσει τον παίκτη για την U23 γιατί η αξία του θα πέσει. Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή, σήμερα-αύριο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει, γιατί μετά θα είναι πολύ λίγος ο χρόνος μέχρι την Τετάρτη για να πάρει παίκτη», τόνισε.

«Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη σημαίνει πως σίγουρα η σεζόν θα έχει ζημιές για την ΑΕΚ, καθώς έχει πολλά μεγάλα συμβόλαια. Αν είχε συνεχίσει στο Conference πιστεύω πως θα έπαιρνε αριστερό μπακ. Τώρα θα πάει με πρώτη επιλογή τον Πήλιο μέχρι τον Δεκέμβριο και μετά βλέπουμε», πρόσθεσε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like