Αρχική » Κετσετζόγλου: «Δεδομένο το ενδιαφέρον για Μπαρέιρο-Στο κάδρο για δεξί μπακ ο Οντουμπάτζο»

Κετσετζόγλου: «Δεδομένο το ενδιαφέρον για Μπαρέιρο-Στο κάδρο για δεξί μπακ ο Οντουμπάτζο»

by admin

Η περίπτωση του Άνταμ Μπαρέιρο απασχολεί σοβαρά την ΑΕΚ για την ενίσχυση της επίθεσης, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η ΑΕΚ δεδομένα ενδιαφέρεται για τον Μπαρέιρο.Επειδή έφυγε ο Αραούχο, ο Μπαρέιρο έχει και το στοιχείο του πρέσινγκ και μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Η μεταγραφή του φορ είναι από τις πιο επείγουσες για την ΑΕΚ, γιατί δεν υπάρχουν εναλλακτικές και υπάρχει μόνο ο Λιβάι. Τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή μιλούν για μια πολύ καλή πρόταση, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από την ΑΕΚ, ούτε από τη Σαν Λορέντζο. Κοιτάει και άλλους φορ η ΑΕΚ, αφού θα πάρει δύο. Οι άλλες περιπτώσεις που βλέπει είναι και παικτών που μπορούν να παίξουν και πιο περιφερειακά», τόνισε.

Όσο για τον δεξιό μπακ; «Ο Κάρσντορπ είναι δύσκολη περίπτωση, σίγουρα έχει άλλες προτεραιότητες. Η ΑΕΚ κοιτάζει αρκετούς παίκτες, αλλά στο κάδρο υπάρχει πάντα και ο Οντουμπάτζο, είναι κι αυτός στο μυαλό του Αλμέιδα», είπε.

Για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα ανέφερε: «Ο Γιαννούλης είναι πρώτος στόχος, ωστόσο δείχνει μια επιμονή να συνεχίσει εκτός Ελλάδας και η ΑΕΚ κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις. Μια από αυτές είναι του Σμιντ της Βασιλείας, ενώ υπάρχει και άλλη μία. Στη θέση αυτή υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, γιατί έχει τον Χατζισαφί και τον Πήλιο».

Αναφορικά με τον τερματοφύλακα, που επίσης επείγει, επισήμανε: «Ο Στρακόσα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αλβανία. Η ΑΕΚ είναι ζεστή, είχε προχωρήσει μαζί του, αλλά είναι και το θέμα της Μπρέντφορντ. Ο Μπρινιόλι το πιθανότερο είναι πως θα έρθει, χωρίς να λέμε ότι είναι και οριστικό. Υπάρχει και το θέμα του Μπάρκα, που απασχολεί αλλά δεν είναι πρώτη προτεραιότητα. Οι δύο βασικοί στόχοι είναι ο Στρακόσα και ο Μπρινιόλι».

Τέλος, για χαφ και εξτρέμ τόνισε: «Στο κέντρο από τη στιγμή που δεν έγινε η μεταγραφή του Καμαρά, φάνηκε πως η ΑΕΚ θέλει ένα οκτάρι που θα έχει ισορροπία επιθετικά και αμυντικά. Να δούμε πόσο θα τραβήξει το θέμα του Άμραμπατ, αν και η ΑΕΚ έχει λύσεις και για τα δεξιά. Κάποιες μεταγραφές θα χρειαστούν χρόνο».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like