Αρχική » Κετσετζόγλου: «Έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ο Λαμέλα – Θέλει υπομονή για Κορέα, μιλά με μπακ η ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ο Λαμέλα – Θέλει υπομονή για Κορέα, μιλά με μπακ η ΑΕΚ»

by admin

Σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με την ΑΕΚ ο Έρικ Λαμέλα, καθώς έχει έρθει σε καλή φόρμα στην Αθήνα, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Λαμέλα έκανε το κανονικό πρόγραμμα κι έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση. Είχε πει και στον Αλμέιδα πως πρώτα θέλει να αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του και μετά να υπογράψει, όπως και έγινε. Επίσης από χθες προπονείται με την ομάδα και ο Περέιρα, οπότε πλέον είναι διαθέσιμος», τόνισε.

Αναφορικά με την προσπάθεια απόκτησης φορ σημείωσε: «Ο Κορέα μπορεί να μείνει και ελεύθερος. Η Ίντερ θα ήθελε να βγάλει χρήματα, αλλά έχει ένα συμβόλαιο πάνω από 3 εκατ. ευρώ και αν τραβήξει η υπόθεση ως το τέλος, θα είναι πρόβλημα για την ιταλική ομάδα. Η υπόθεση αυτή θέλει υπομονή και θα τραβήξει μακριά. Μπορεί η ΑΕΚ να πάρει φορ τώρα και αυτό δεν αποκλείει ότι θα αποκτήσει τον Κορέα στη συνέχεια. Υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης του Λιβάι Γκαρσία, γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες».

Όσο για τον αριστερό μπακ; «Για τον Γιαννούλη δεν έχει αλλάξει κάτι. Η ΑΕΚ μιλάει με άλλους παίκτες και ομάδες για τη θέση του αριστερού μπακ. Είχε γίνει πρόταση στον Γιαννούλη και το θέμα είναι ανοιχτό όσο η ΑΕΚ δεν έχει βρει αριστερό μπακ και ο παίκτης δεν έχει βρει ομάδα».

Παράλληλα ανέφερε πως «… σίγουρα κάποιοι παίκτες θα φύγουν ως δανεικοί, αλλά αυτό θα το δούμε λίγο αργότερα. Μπορεί επίσης να γίνουν προτάσεις για άλλους παίκτες, ενώ πιστεύω πως θα έχουμε ανανεώσεις συμβολαίων, με παίκτες όπως ο Ελίασον ή ο Μουκουντί».

Τέλος, για την κλήρωση του μεσημεριού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, είπε: «Καλό είναι η ΑΕΚ να αποφύγει τον ηττημένο από τα ματς του Europa League, γιατί ποτέ δεν ξέρεις μήπως σου έρθει κανένας Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό του Conference. Η ΑΕΚ θα είναι φαβορί σε κάθε περίπτωση, εκτός κι αν αποκλειστεί ο Άγιαξ ή η Μπράγκα. Η πιο μεγάλη αγωνία θα είναι στην επόμενη κλήρωση, για τα playoffs, όπου μπορεί να σου έρθουν η Τσέλσι, η Μπέτις, η Λανς και τέτοιου επιπέδου αντίπαλοι».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like