Αρχική » Καντσελιέρι: «Εξαιρετικό αυτό που δίνουν οι παίκτες στο παρκέ – Συνεχίζουμε να παλεύουμε»

Καντσελιέρι: «Εξαιρετικό αυτό που δίνουν οι παίκτες στο παρκέ – Συνεχίζουμε να παλεύουμε»

by admin

Μετά από ένα πραγματικό «θρίλερ», ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το οριακό 81-80 της Οραντέα, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό των προκριματικών του BCL που διεξάγεται στην Αττάλεια.

Μιλώντας στα social media του «δικεφάλου του βορρά», ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Μάσιμο Καντσελιέρι, συνεχάρη τους αθλητές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν, τονίζοντας πως το αποψινό αποτέλεσμα ενισχύει σημαντικά τη χημεία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάσιμο Καντσελιέρι:

«Στην τελευταία περίοδο αν δεν κάνω λάθος έβαλαν 10 πόντους και καταφέραμε να τους περιορίσουμε παρά τα λάθη μας στην επίθεση.

Είμαστε μια νέα και άπειρη ομάδα. Είναι φυσιολογικό. Πρέπει να το αποδεχτώ, πρέπει να το αποδεχθούμε, αλλά πρέπει να αγαπάμε τους παίκτες μας για αυτό. Πρέπει να τους εκτιμάμε γιατί αυτό που δίνουν στο παρκέ είναι εξαιρετικό, είναι ήδη κάτι ξεχωριστό. Και για αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι.

Πάλευαν σκληρά στην άμυνα, σε κάθε σουτ που ήταν αμφισβητούμενο. Παίρναμε τα κρίσιμα ριμπάουντ, κάναμε καλή δουλειά και προχωράμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής”.

Η νίκη αυτή σημαίνει πολλά για τη χημεία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Μετά από μία δύσκολη προετοιμασία, είχαμε κάποια προβλήματα και ήρθαμε εδώ όχι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like