Αρχική » Καμαρά: «Θα προετοιμαστούμε καλύτερα και θα προκριθούμε στην Τούμπα»

Καμαρά: «Θα προετοιμαστούμε καλύτερα και θα προκριθούμε στην Τούμπα»

by admin

Ο Μαντί Καμαρά τόνισε πως η Μάλμε είναι δύσκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ, επισήμανε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους ανέβασε ψυχολογικά στα αποδυτήρια, περιμένει τη συμπαράσταση των οπαδών τους στη ρεβάνς της Τούμπας και ζήτησε να προετοιμαστούν καλύτερα και να παλέψουν για την πρόκριση.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι παίξαμε καλά, αλλά ήταν δύσκολο ματς. Η Μάλμε έχει καλή ομάδα. Ο κόουτς ήρθε στα αποδυτήρια, μας βοήθησε με την ομιλία του στα αποδυτήρια και νομίζω ότι την άλλη εβδομάδα θα πάμε να παλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Για την ρεβάνς και για το αν θα είναι πιο έτοιμη η ομάδα, αλλά και για τον εαυτό του: «Το ελπίζω. Θα παίξουμε στην Τούμπα με τους οπαδούς μας. Όλοι θα είναι διαθέσιμοι κι ειδικά οι καινούργιοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα για να είμαστε προετοιμασμένοι να πάρουμε την πρόκριση.

Αισθάνομαι πολύ καλά και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Εννοείται πως δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις και δεν έχει καμία σημασία αν ξεκινάω στην ενδεκάδα ή έρχομαι από τον πάγκο. Σημασία έχει ο στόχος και θα παλέψουμε για αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like