Αρχική » Καλός δημιουργικά, κακός αμυντικά και ήττα στο πρώτο φιλικό για τον Άρη!

Καλός δημιουργικά, κακός αμυντικά και ήττα στο πρώτο φιλικό για τον Άρη!

by admin

Την ήττα γνώρισε στο πρώτο του φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Άρης! Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε καλό πρόσωπο, έβγαλε θετικά στοιχεία αλλά πλήρωσε τα αμυντικά της κενά, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Άλκμααρ.

Πίεση, ένταση και αρκετά τρεξίματα, όπως και καλές συνεργασίες μεσοεπιθετικά από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι όμως ήταν και επιπόλαιοι. O Ζαμόρα στο 7’ είδε τον Βέρχουλστ να τον νικά από τα 11 βήματα και ο Μπιρμέεστερ στο 21’ άνοιξε το σκορ για τους Ολλανδούς.

Η απάντηση του Άρη ήταν άμεση, αφού οκτώ λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Μοντόγια να βρίσκει τον Ζαμόρα για το 1-1. Σκορ που έμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ο Μάντζιος έκανε κάποιες κινήσεις για να φρεσκάρει την ομάδα του, κάτι που έκανε τους «κίτρινους» πιο επικίνδυνους και δημιουργούς.

Παρόλα αυτά, πλήρωσαν άλλη μια αμυντική ολιγωρία και ο Πενέτρα με κεφαλιά έγραψε το 2-1 για την Άλκμααρ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φατόρε, Βέλεθ (55’ Ροζ), Μπράμπετς, Φεράρι, Ζουλ (68’ Πάβιτσιτς), Μοντόγια (90+ Μεμέτογλου), Μανού Γκαρθία (55’ Πάρντο), Φετφατζίδης (55’ Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο (55’ Παναγίδης), Ζαμόρα (75’ Μορόν)

Α

ΠΗΓΗ

You may also like