Αρχική » Και τώρα το μεγάλο ερώτημα: Στρακόσα ή Μπρινιόλι για τον «άσο» στην ΑΕΚ; (poll)

Και τώρα το μεγάλο ερώτημα: Στρακόσα ή Μπρινιόλι για τον «άσο» στην ΑΕΚ; (poll)

by admin

Τέτοιο δίδυμο τερματοφυλάκων η αλήθεια είναι πως σπάνια βλέπουμε σε ελληνική ομάδα. Στα… χαρτιά τουλάχιστον, η ΑΕΚ δεν αναβαθμίζεται απλά κάτω από την εστία, αλλά κάνει ένα εντυπωσιακό upgrade! Φυσικά, μόνο το γήπεδο είναι κριτής. Και μόνο εκεί θα φανεί αυτή η αναβάθμιση.

Ωστόσο, με την απόκτηση, μετά του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, και του Θωμά Στρακόσα, είναι δεδομένο πως οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί νιώθουν -ήδη- μια παραπάνω σιγουριά ενόψει της νέας σεζόν, αφού μιλάμε πια για δύο τοπ γκολκίπερ, σχεδόν ισάξιους. Ο Στρακόσα, βασικός τερματοφύλακας της Λάτσιο για χρόνια, με εντυπωσιακή παρουσία στο πρόσφατο Euro με την Αλβανία, δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Αλλά μικρό, διότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει αποδείξει αυτά τα 2,5 χρόνια, που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, πόσο αξιόπιστος είναι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η σεζόν 2022-23 του Ιταλού πορτιέρο ήταν διαστημική!

Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο ένα πράγμα: Θα πέσουν κορμιά μεταξύ Μπρινιόλι και Στρακόσα για το ποιος θα είναι ο βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ τη νέα σεζόν! Προφανώς και τα παιχνίδια θα είναι -όπως και πέρυσι- πάρα πολλά και αμφότεροι θα χρησιμοποιούνται από τον Ματίας Αλμέιδα, κάποιος, ωστόσο, θα είναι πάντα ένα κλικ παραπάνω στην προτίμηση του Αργεντινού τεχνικού, αφού στη θέση του τερματοφύλακα προφανώς και δεν μπορείς να κάνει αυτό που λέμε… εκτεταμένο ροτέισον. Το ποιος θα είναι αυτός θα φανεί σύντομα.

Μέχρι τότε, θέτουμε το μεγάλο ερώτημα: Ποιος εκ των Μπρινιόλι ή Στρακόσα θεωρείτε πως πρέπει να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ τη νέα σεζόν;

Ψηφίστε στο poll του sport-fm.gr:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like