Αρχική » Ισπανία – Γαλλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ισπανία – Γαλλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ισπανία και Γαλλία ρίχνονται στη μάχη ενός εισιτηρίου του μεγάλου τελικού του φετινού Euro!

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Αλιάνζ Αρένα» (66.000), Μόναχο.
  • Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς.
  • Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μεταξύ τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης 36 φορές με την Ισπανία να μετράει 16 νίκες, τη Γαλλία 13 νίκες, ενώ επτά μεταξύ τους ματς έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.
  • Σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες τον Ιούνιο του 2012, με την Ισπανία να επικρατεί 2-0, ενώ η Γαλλία είχε επικρατήσει στον τελικό του Nations League με 2-1.

Ρεπορτάζ Ισπανίας

Επιβεβαίωσε ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, πετώντας εκτός συνέχειας την οικοδέσποινα Γερμανία. Η «φούρια ρόχα» άνοιξε το σκορ στο 51′ με γκολ του Όλμο, όμως ισοφαρίστηκε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας από το τέρμα του Βιρτς. Στην παράταση, οι Ισπανοί με… buzzer beater του Μερίνο που είχε περάσει ως αλλαγή, κατάφεραν να σφραγίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου δεν θα έχουν τον Καρβαχάλ, ο οποίος αποβλήθηκε στον έξτρα χρόνο. Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική και συνολικά πέμπτη φορά που η Ισπανία φτάνει μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί πέντε φορές στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις της το goal/goal.

Απουσίες: Ο Ντάνι Καρβαχάλ αποβλήθηκε στο φινάλε της παράτασης με τη Γερμανία και θα μείνει εκτός, ενώ ο Πέδρι ταλαιπωρείται ακόμη από τραυματισμό και είναι αμφίβολος. Εκτός λόγω καρτών θα είναι και ο Ρόμπιν Λε Νορμάν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Νάβας, Νάτσο, Λαπόρτ, Κουκουρέγια – Όλμο, Ρόντρι, Ρουίζ – Γιαμάλ, Μοράτα, Γουίλιαμς.

Ρεπορτάζ Γαλλίας

Στα προημιτελικά κόντρα στην σκληροτράχυλη Πορτογαλία, δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα ξανά και έτσι ακόμη ένα ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο στο απόλυτο μηδέν, με την παράταση να μην προσφέρει κάτι τρομερό από θέαμα εκτός το χαμένο τετ-α-τετ του Κολό Μουανί. Οι «μπλε» έμειναν ψύχραιμοι στα πέναλτι και κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την τετράδα, όπου φτάνουν για πέμπτη φορά στην ιστορία τους.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί επτά φορές στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις της το no goal.

Απουσίες: Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα η Γαλλία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκανό, Ερνάντεζ – Καντέ, Τσουαμενί, Ραμπιό – Γκριεζμάν – Κολό Μουανί, Εμπαπέ.

Ισπανία – Γαλλία προγνωστικά

Οι δυο ομάδες είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για μια θέση στον τελικό. Οι Ισπανοί έχουν δείξει ένα καλό επιθετικά πρόσωπο σε αντίθεση με τους Γάλλους, ωστόσο οι «μπλε» πρέπει να απειλήσουν πρώτοι, διότι δύσκολα θα κρατήσουν ξανά το μηδέν κόντρα στο ταλέντο που διαθέτει η «φούρια ρόχα». Το goal/goal θα είναι η επιλογή μας στην τιμή του 2.08 της Novibet.

  • Αμφότερες θα θέλουν να επιβάλλουν το ρυθμό τους από την αρχή, κάτι που θα είναι κομβικό ενόψει του δεύτερου μέρους. Έτσι θα στηρίξουμε την επιλογή της επίτευξης του πρώτου τέρματος μέχρι το 28ο λεπτό σε απόδοση 2.20 στη Novibet.
  • Τέλος, θα πάμε και σε μια επιλογή που έχει επαληθευτεί αρκετές φορές ήδη στα παιχνίδια του φετινού Euro. Αυτή είναι το δοκάι σε απόδοση 2.20 στη Novibet.

Euro – 09/07/2024 22:00

Ισπανία – Γαλλία

Goal/goal

2,08

Euro – 09/07/2024 22:00

Ισπανία – Γαλλία

Πρώτο γκολ μέχρι το 28′

2,20

Euro – 09/07/2024 22:00

Ισπανία – Γαλλία

Over 0,5 δοκάρι

2,20

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like