Αρχική » Ισπανία – Αγγλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ισπανία – Αγγλία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ο τελικός του Euro 2024 είναι εδώ, με τους «φούριας ρόχας» και τα «τρία λοντάρια» να διεκδικούν το τρόπαιο!

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ολίμπιαστεϊντιον» (70.000), Βερολίνο.
  • Διαιτητής: Φρανσουά Λετισιέ.
  • Έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 27 ακόμα φορές, σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια. Δέκα νίκες για την Ισπανία, 14 για την Αγγλία, ενώ υπήρξαν και τρεις ισοπαλίες.
  • Ρεκόρ 2-2-4 για την Αγγλία στα επίσημα ματς.
  • Από goal/goal & over 2,5 συνοδεύτηκαν και οι τρεις τελευταίες συναντήσεις τους.

Ρεπορτάζ Ισπανίας

Ούτε το εμπόδιο της Γαλλίας στάθηκε ικανό για να την αφήσει εκτός συνέχειας του τουρνουά. Παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο ένατο λεπτό του ημιτελικού, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί. Μάλιστα, είχε πάρει το προβάδισμα από το 25’ κιόλας χάρη στην γκολάρα του Γιαμάλ στο 21’ και το 2-1 του Όλμο στο 25’. Θα μπορούσε να είχε βρει και τρίτο τέρμα, ενώ ελάχιστες ήταν οι απειλές που δέχθηκε η εστία του Σιμόν. Φτάνει για πέμπτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό, θέλοντας να σηκώσει το τέταρτο τρόπαιό της και να γίνει η πολυνίκης του θεσμού. Προς το παρόν, έχει τρεις κούπες, όσες και η Γερμανία.

Stat attack: Goal/goal και τα τρία παιχνίδια της στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Απουσίες: Μοναδικός απόντας ο τραυματίας Πέδρι. Εξέτισαν κι επιστρέφουν οι Καρβαχάλ και Λε Νορμάν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Κουκουρέγια – Όλμο, Ρόδρι, Ρουίθ – Γιαμάλ, Γουίλιαμς, Μοράτα.

Ρεπορτάζ Αγγλίας

Γράφει ιστορία! Μέχρι το 2021 δεν είχε φτάσει ποτέ έως το τέλος του δρόμου σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όμως σήμερα παίζει τον δεύτερο τελικό της την τελευταία τριετία! Τεράστιο το επίτευγμα, που το πιστώνεται κυρίως ο Σάουθγκεϊτ που τόσα έχει ακούσει, καθώς στην οκταετία που την καθοδηγεί, την έχει αλλάξει επίπεδο. Στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις (Euro και Μουντιάλ), έχει αγωνιστεί στα ημιτελικά! Κόντρα στην Ολλανδία πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση στο τουρνουά, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ στο 7’, όμως δεν αγχώθηκε και ισοφάρισε γρήγορα με πέναλτι του Κέιν. Είχε πολλές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, μια τεράστια με τον Φόντεν κι ένα δοκάρι του παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ είχαν και οι «οράνιε» δοκάρι. Τη λύση έδωσε ο… από μηχανής Θεός, Όλι Γουότκινς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ύστερα από ασίστ του Πάλμερ.

Stat attack: Πέντε under 2,5 στα έξι παιχνίδια της στη φετινή διοργάνωση. Μόνο ο ημιτελικός πήγε στο over 2,5.

Απουσίες: Κανένα θέμα στην αποστολή του Σάουθγκεϊτ. Ο Σο, που έπαιξε ένα ημίχρονο κόντρα στην Ολλανδία, μάλλον θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέ – Σάκα, Ράις, Μέινου, Σο – Φόντεν, Μπέλιγχαμ – Κέιν.

Ισπανία – Αγγλία προγνωστικά

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού του Euro, με την Ισπανία να ψάχνει το τέταρτό της τρόπαιο και την Αγγλία να θέλει να γράψει ιστορία, αφού δεν έχει κατακτήσει ποτέ τη διοργάνωση στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα των Ιβήρων μας πείθει περισσότερο, όμως θα αποφύγομε την ενασχόληση με σημείο, για το goal/goal στο 2.08 της Novibet, που το επιβεβαίωσαν στα πέντε από τα έξι νοκ άουτ παιχνίδια τους.

  • Δοκιμάζει συνεχώς τα πόδια του το τελευταίο διάστημα ο Φόντεν και ξεκάθαρα από ατυχία δεν σκόραρε κόντρα στην Ολλανδία. Στο 1.89 στη Novibet να έχει μια προσπάθεια στην εστία στον τελικό.
  • Fun bet στο να κριθεί η νικήτρια στα πέναλτι στο 4.25 της Novibet, περιμένοντας αναμέτρηση στο όριο και δίχως αλόγιστα ρίσκα, αφού διακυβεύεται μια κούπα.

Euro – 14/07/2024 22:00

Ισπανία – Αγγλία

Goal/goal

2,08

Euro – 14/07/2024 22:00

Ισπανία – Αγγλία

Φόντεν Over 0,5 προσπάθεια στην εστία

1,89

Euro – 14/07/2024 22:00

Ισπανία – Αγγλία

Να κριθεί στα πέναλτι

4,25

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like