Αρχική » Θύρα 13 για πανό και Αταμάν: «Δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγνώμη – Στηρίζουμε προπονητή και ομάδα μπάσκετ»

Θύρα 13 για πανό και Αταμάν: «Δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγνώμη – Στηρίζουμε προπονητή και ομάδα μπάσκετ»

by admin

Θέση για τα συμβάντα των τελευταίων ημερών που διαδραματίστηκαν μετά το πανό που σηκώθηκε στην Κύπρο και τις δηλώσεις που ακολούθησαν από τον Εργκίν Αταμάν, πήρε η Θύρα 13.

Στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού τονίζουν πως «πάντα θα τοποθετούμαστε υπέρ των αδικημένων λαών…» και δεν έχει να ζητήσει συγγνώμη από κάποιον για το πανό που σηκώθηκε.

Την ίδια ώρα, σημειώνεται η στήριξη προς το πρόσωπο του τεχνικού του Παναθηναϊκός AKTOR όπως φυσικά και σε όλο το τμήμα μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΘΥΡΑ 13 είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και σαν οικογένεια πάντα θα υποστηρίζει τα αδέρφια της και θα βγαίνει μπροστά ως ασπίδα, στους παίχτες, σε όσους είναι γύρω από την ομάδα αλλά και σε όλους αυτούς που μας κάνουν υπερήφανους ως σύλλογο! Ιστορικά πάντα θα τοποθετούμαστε υπέρ των αδικημένων λαών…

Συγγνώμη δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε κάπου. Η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και όλη την ομάδα μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητη, αστείρευτη και η αγάπη αυτή για το τμήμα μας κάνει τρελούς!!! Κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό που έχει χτιστεί τους τελευταίους μήνες και τελειωμό δυστυχώς για πολλούς από εσάς δεν θα έχει».

Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε εκδώσει σχετικά ανακοίνωση για τα όσα είχαν διαδραματιστεί τις προηγούμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like