Αρχική » Θρίλερ στον Βόλο: Εντοπίστηκε σορός στη θάλασσα-Πιθανότατα ανήκει στον 40χρονο που χτύπησε με ψαροτούφεκο τον πατέρα του

Θρίλερ στον Βόλο: Εντοπίστηκε σορός στη θάλασσα-Πιθανότατα ανήκει στον 40χρονο που χτύπησε με ψαροτούφεκο τον πατέρα του

by admin

Συναγερμός σήμανε το πρωί στις αστυνομικές και λιμενικές αρχές του Βόλου μετά τον εντοπισμό σορού στη θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων.

Τα στελέχη του Λιμεναρχείου που ανέσυραν τη σορό, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας μεταξύ 40-50 ετών και όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον 40χρονο Βολιώτη που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του.

Σύμφωνα με το magnisianews.gr στο σημείο έσπευσε Αστυνομία, Λιμενικό και ΕΚΑΒ, ενώ η σωρός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Αυτή τη στιγμή αναμένεται η μητριά του για την τυπική αναγνώριση.

Η επίθεση είχε σημειωθεί το πρωί της Τρίτης και έκτοτε ο δράστης παρέμενε άφαντος. Σύμφωνα με πληροφορίες gegonotanews κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου, με το οποίο είχε εξαφανιστεί και όλα δείχνουν πως ο δράστης της επίθεσης έδωσε τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Η σορός έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και αναμένεται να γίνει επίσημα η ταυτοποίηση. Για τον σκοπό αυτό έχει κληθεί από τις αρχές η σύντροφος του 69χρονου πατέρα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like