Αρχική » Η μονομαχία Άουγκσμπουργκ – Μάιντζ με ενισχυμένες αποδόσεις!

Η μονομαχία Άουγκσμπουργκ – Μάιντζ με ενισχυμένες αποδόσεις!

by admin

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άουγκσμπουρκ και Μάιντζ κάνει εκκίνηση η 4η αγωνιστική στην Bundesliga.

Οι δύο ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι και ψάχνουν «τρίποντο» για να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. 

Η Άουγκσμπουργκ παίζει δεύτερο σερί ματς μπροστά στο κοινό της και φιλοδοξεί να δημιουργήσει σερί νικών για να κοιτάξει τις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γες Τόρουπ βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας (4β.). Την περασμένη Κυριακή νίκησε 3-1 τη Σαν Πάουλι και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην Bundesliga. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεκίνησε για 3ο σερί ματς στο αρχικό σχήμα και είναι βασικός και αναντικατάστατος. Ωστόσο, επιθετικά οι λύσεις δόθηκαν από τον πάγκο με την είσοδο των Καμπαταγί και Τιτς. 

Άουγκσμπουργκ – Μάιντζ 1:2.45 Χ:3.50 2:2.75

Η Μάιντζ ψάχνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ο απολογισμός στις τρεις αγωνιστικές (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) χάλασε μετά την εντός έδρας ήττα από την Βέρντερ. Ο προπονητής Μπο Χένρικσεν θα κληθεί να διορθώσει την αμυντική λειτουργία, αφού η ομάδα του και στα 3 ματς στην Bundesliga δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ.

Η προϊστορία δείχνει ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν παίζει για την ισοπαλία. Στα τελευταία 17 ματς- ανεξαρτήτως έδρας – κανένα δεν έληξε «Χ» με την Άουγκσμπουρκ να μετράει 9 νίκες και την Μάιντζ 8. Η τελευταία ισοπαλία ήταν το 2015 με σκορ 3-3.  

Μέσα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ έχουν διεξαχθεί 19 ματς, οι γηπεδούχοι πανηγύρισε 11 φορές, οι φιλοξενούμενοι 4 και ισάριθμα ματς έχουν λήξει ισοπαλία.   

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Bundesliga

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like