Αρχική » Η εξήγηση πίσω από το story του Ποντένσε που «ανησύχησε» αρκετό κόσμο!

Η εξήγηση πίσω από το story του Ποντένσε που «ανησύχησε» αρκετό κόσμο!

by admin

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει ξανά στην Ελλάδα και με μόνιμη μεταγραφή. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν είχε συμμετοχή επί της ουσίας στο μεγαλύτερο διάστημα της προετοιμασίας της Γουλβς, ενώ δεν ταξίδεψε στο tour των «λύκων» στις ΗΠΑ.

Οι λόγοι ήταν δύο. Ο ένας, διότι ουσιαστικά και ο ίδιος έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας θέλοντας να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Ο άλλος, ήταν ένα μυϊκό πρόβλημα που αποκόμισε στη γάμπα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Σήμερα, ο Ποντένσε ανέβασε ένα insta story, φορώντας μια μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπό του. Μια φωτογραφία που έφερε αρκετή αναστάτωση, η οποία δημιούργησε ερωτήματα και ανησύχησε αρκετό κόσμο.

Ωστόσο, η εξήγηση είναι αρκετά απλή, με το sportfm.gr να έχει την απάντηση. Ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης του μυϊκού προβλήματος στη γάμπα που αντιμετωπίζει. Και χρησιμοποιεί υπερβαρικό οξυγόνο για την ταχύτερη αποκατάσταση της ζημιάς που του έχει δημιουργηθεί στη γάμπα.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θέλει να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να επανέλθει όσο το δυνατόν συντομότερα στην αγωνιστική δράση. Κάτι που θα συνδυαστεί και με την αποχώρησή του από τη Γουλβς!

Α

ΠΗΓΗ

You may also like