Αρχική » Η ανωτερότητα των Ισπανών και ο Έρικσεν #Kouros

Η ανωτερότητα των Ισπανών και ο Έρικσεν #Kouros

by admin

Ο #Kouros ασχολείται με τους πρώτους ομίλους του φετινού Euro και δίνει μακροχρόνια προγνωστικά

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Το καλοκαίρι έφτασε και η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση σε επίπεδο εθνικών ομάδων είναι προ των πυλών. Πάμε λοιπόν να δούμε τι επιλογές με αξία υπάρχουν, μέσα από μια ανάλυση των ομίλων.

ΟΜΙΛΟΣ Α

Γερμανία, Ελβετία, Ουγγαρία και Σκωτία απαρτίζουν τον πρώτο όμιλο της φετινής διοργάνωσης. Ένας ανοιχτός στα μάτια μου όμιλος ως προς την δεύτερη θέση, καθώς οι γηπεδούχοι Γερμανοί μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρωτιάς. Οι Ελβετοί ίσως έχουν ένα μικρό προβάδισμα για την δεύτερη θέση λόγω εμπειρίας, όμως οι διαφορές είναι μικρές. Εν πάση περιπτώσει για να μην σας κουράζω, δεν βρήκα κάτι αξιόλογο εδώ, οπότε προχωράμε.

ΟΜΙΛΟΣ Β

Εδώ έχουμε την Ισπανία, την κάτοχο Ιταλία , Κροάτες και Αλβανούς. Οι Ισπανοί διαθέτουν μια ενδιαφέρουσα φουρνιά ποδοσφαιριστών και αν κάποιος μπορεί να βρει μια αδυναμία είναι η απουσία μιας πραγματικά κορυφαίας επιλογής στην κορυφή της επίθεσης. Οι Ιταλοί με την σειρά τους βρίσκονται σε μια μεταβατική φάση, έχουν ελάχιστους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν και στην αποστολή και το 2021 ενώ η ποιότητα δεν είναι η ίδια. Όσο για τους Κροάτες, θα τα δώσουν όλα στο last dance μιας πραγματικά σπουδαίας ομάδας, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Οι γείτονες μας Αλβανοί τέλος θα αποτελέσουν μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα για κάθε αντίπαλο, όμως ποιοτικά υστερούν.

Συνοψίζοντας, θεωρώ ότι οι Ισπανοί βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω απ’ τους υπόλοιπους του ομίλου και θα κατακτήσουν την πρώτη θέση, ενώ δυστυχώς για την Αλβανία η τέταρτη θέση δύσκολα θα αποφευχθεί. Το ενδεχόμενο αυτό πληρώνει 2.50.

ΟΜΙΛΟΣ Γ

Στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης έχουμε τους Άγγλους, τους Δανούς τους Σέρβους και τους Σλοβένους. Οι Άγγλοι διαθέτουν ίσως το πληρέστερο ρόστερ της ιστορίας τους και σύμφωνα με τις εταιρίες αποτελούν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με τις εμφανίσεις τους βέβαια να μην πείθουν. Η Δανία αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της προηγούμενης διοργάνωσης αλλά φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, ενώ οι Σέρβοι παραδοσιακά διαθέτουν επιθετικό ταλέντο, κάτι το οποίο συνήθως δεν αρκεί. Τέλος οι Σλοβένοι έχουν Όμπλακ και Σέσκο, μοιάζουν όμως η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Στον συγκεκριμένο όμιλο έχω κρατήσει ένα ειδικό στοίχημα. Ο Έρικσεν αποτελεί τον ηγέτη της Εθνικής Δανίας, είναι ο ποιοτικότερος χαφ της ομάδας ενώ αναλαμβάνει και την εκτέλεση των στημένων φάσεων. Το να δώσει μια ασίστ πληρώνει 1.75.

Euro – 14/06/2024 00:00

Γ’ Όμιλος

Έρικσεν 1+ασίστ

1,75

Euro – 14/06/2024 00:00

Όμιλος Β’

1η θέση: Ισπανία & 4η θέση; Αλβανία

2,40

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like