Αρχική » Ηρακλής: Στο αστυνομικό τμήμα ο Ευγενίου, προθεσμία από Μονεμβασιώτη ως το μεσημέρι της Τρίτης!

Ηρακλής: Στο αστυνομικό τμήμα ο Ευγενίου, προθεσμία από Μονεμβασιώτη ως το μεσημέρι της Τρίτης!

by admin

Παρά τις εντατικές προσπάθειες των διοικούντων τον Γυμναστικό Σύλλογο του Ηρακλή κατά τη διάρκεια της βραδιάς και τις πρώτες νυχτερινές ώρες, δεν κατέστη δυνατό να αποσπαστεί η υπογραφή του Στράτου Ευγενίου για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στον Μονεμβασιώτη, αναφέρει η ιστοσελίδα BlueArena!

Ο Ευγενίου κατέφυγε στο Αστυνομικό Μέγαρο, προκειμένου να καταγγείλει επεισόδιο, το οποίο είχε με φίλους του Ηρακλή κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο, μετά την άκαρπη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Ο Πρόεδρος του ΓΣ, Μάκης Κυριζίδης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Μπάμπης Χατζηχαραλάμπους και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, Ηλίας Στοφορόπουλος, βρέθηκαν σε κατάσταση αναμονής επί τρεις ώρες(!) στο αστυνομικό Μέγαρο, καθώς μετέβησαν εκεί, μιας και ο Στράτος Ευγενίου είχε δηλώσει ότι θέλει να υπογράψει το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών, κάτι το οποίο δεν συνέβη, τονίζεται στο ίδιο ρεπορτάζ.

Η βραδιά έκλεισε μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο Στράτος Ευγενίου αναχώρησε για την Τρίγλια, με τη συνοδεία περιπολικών.

Κατόπιν όλων αυτών των εξελίξεων, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης όρισε deadline μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (23/7) στον νυν μεγαλομέτοχο για να υπογράψει, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, θα αποσύρει το ενδιαφέρον του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like