Αρχική » Επιστροφή στα σημεία – Koubanezos.gr

Επιστροφή στα σημεία – Koubanezos.gr

by admin

Καλημέρα φίλοι μου! Παρασκευή σήμερα και έχουμε και επίσημα την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Δεν σταματήσαμε και ποτέ, αλλά όταν ξεκινάνε τα μεγάλα πρωταθλήματα, τότε θεωρώ πως ξεκινάει η πραγματική δράση. Για σήμερα απέφυγα τα over και το έριξα στα σημεία.

Χάβρη-Παρί Σεν Ζερμέν

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Χάβρη-Παρί Σεν Ζερμέν (16/08, 21:45), οι γηπεδούχοι είναι μία μέτρια ομάδα, η οποία θα παλέψει για να μην πέσει κατηγορία. Δυστυχώς, ξεκινάει τη σεζόν με τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να μάθουν να παίζουν χωρίς τον Εμπαπέ και θεωρώ πως αυτό μόνο καλύτερα μπορεί να πάει, θα ελευθερωθούν οι παίκτες και δεν θα ψάχνουν τον Γάλλο σταρ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από την Premier League, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Φούλαμ (16/08, 22:00). Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν σε μεγάλο βαθμό στο αμυντικό κομμάτι, γιατί πέρυσι τα κενά ήταν πολλά. Φέτος, θα δέχονται πιο δύσκολα γκολ, ενώ μπροστά συνεχίζουν με τους ίδιους παίκτες. Την φετινή χρονιά έχουν ανεβάσει τον πήχη και θεωρώ πως μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα. Από την άλλη μεριά, η Φούλαμ είναι μία μέτρια ομάδα, έδωσε λεφτά για δύο παίκτες και θα παλέψει για το καλύτερο.

Διάβασε το πλήρες άρθρο του Αριστοτέλη Παναγιωτόπουλου στο PS Blog!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like