Αρχική » Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Κωστοπούλου

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Κωστοπούλου

by admin

Επέστρεψε στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ η Αθηνά Κωστοπούλου. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της 29χρονης δεξιάς ίντερ για τον επόμενο χρόνο, με την αθλήτρια να φορά ξανά τα ασπρόμαυρα μετά από τέσσερα χρόνια.

Η Κωστοπούλου την περασμένη τριετία αγωνίστηκε στην ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα σάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αθηνά Κωστοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 30/12/1995, η Αθηνά Κωστοπούλου αγωνίζεται ως δεξί ίντερ και έχει ύψος 179cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ το 2009 από τον Ορφέα Κατερίνης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία (2010-13) στον ΟΦΝ Ιωνίας. Τη σεζόν 2013-14, αγωνίστηκε για τον Παναθλητικό Συκεών, για να επιστρέψει την επόμενη σεζόν (2014-15) στο ΟΦΝ Ιωνίας, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ.

Τη σεζόν 2015-16, πραγματοποίησε την πρώτη της θητεία ως παίκτρια του ΠΑΟΚ, φτάνοντας, μάλιστα, και στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Την επόμενη διετία (2016-18), παρέμεινε κάτοικος Θεσσαλονίκης, παίζοντας για την ΑΕΠ Πανοράματος (2016-17) και τον Άρη (2017-18).

Οι δύο επόμενες αγωνιστικές σεζόν (2018-20) τη βρήκαν και πάλι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Σε αυτή την διετία κατέκτησε δύο φορές το νταμπλ.

Τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βέροιας 17, για να ακολουθήσει μία τριετία (2021-2024) στη Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά για λογαριασμό της ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Είναι μέλος των Εθνικών ομάδων από το 2009, έχοντας συμμετοχές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αθηνά Κωστοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ για τη φετινή σεζόν κι είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να συνεργαστώ με τις συμπαίκτριες μου και να παλέψουμε μαζί για τους στόχους της ομάδας.

Ευχαριστώ τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο κι όλους όσους στηρίζουν την ομάδα για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι αποφασισμένη να συμβάλω στην επιτυχία της ομάδας και να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας».

Καλώς ήρθες και πάλι, Αθηνά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like