Αρχική » Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Κουκμίση

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Κουκμίση

by admin

Επέστρεψε στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ η Κατερίνα Κουκμίση. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης πλέι μέικερ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στην οργάνωση του παιχνιδιού και να βοηθήσει το τμήμα να επιστρέψει στον τίτλο της πρωταθλήτριας, με την αθλήτρια να επιστρέφει στις κυπελλούχες Ελλάδος μετά από τρία χρόνια.

Την περασμένη τριετία, η Κουκμίση αγωνίστηκε στην ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Κατερίνα Κουκμίση, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 13/09/2000, η Κατερίνα Κουκμίση αγωνίζεται ως πλέι μέικερ κι έχει ύψος 168cm.

Ξεκίνησε το χάντμπολ το 2009, αγωνιζομένη στην ΑΕΣΧ Πυλαίας, συμμετέχοντας σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα με πολλές ατομικές διακρίσεις. Ατομικό ορόσημο στην καριέρα της, η ανάδειξή της ως καλύτερη νέα παίκτρια της Α1 γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Τη σεζόν 2020-21, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ mαteco, κατακτώντας το εγχώριο νταμπλ. Τις επόμενες τρεις αγωνιστικές σεζόν (2021-2024) αγωνίστηκε και πάλι με τη φανέλα του ΑΕΣΧ Πυλαίας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις.

Διεθνής με όλες τις Εθνικές ηλικιακές κατηγορίες της χώρας μας και την Εθνική γυναικών. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί και με την Εθνική ομάδα μπιτς χάντμπολ της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Κατερίνα Κουκμίση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη κι ενθουσιασμένη που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαι έτοιμη να δώσω το 100% μου για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι αυτής της ιστορικής ομάδας. Πάμε για μία χρονιά με υγεία και τίτλους.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο, δίπλα στις συμπαίκτριες μου και τους φιλάθλους της ομάδας μας!».

Καλώς ήρθες και πάλι, Κατερίνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like