Αρχική » Επέστρεψε στην ΑΕΚ η Καββαδία

Επέστρεψε στην ΑΕΚ η Καββαδία

by admin

Την επιστροφή της Αγγελικής Καββαδία ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Η 30χρονη κεντρική θα φορέσει ξανά τη φανέλα της «Ένωσης» μετά από δύο χρόνια, εκεί όπου στην πρώτη της θητεία είχε μείνει στην τετραετία 2018 έως το 2022.

Η Καββαδία στις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους αγωνιζόταν στον Απολλώνιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αγγελική Καββαδία. Η 30χρονη (17/02/1994) κεντρική, ύψους 1,88 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου, μετά από απουσία 2 ετών.

Η Αγγελική Καββαδία φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ για 4 ολόκληρα χρόνια (2018-2022), οδηγώντας την στην επιστροφή στη Volley League, και στην εδραίωση της στις πρώτες θέσεις της κορυφαίας κατηγορίας. Την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Απολλώνιο, οδηγώντας τον στα σαλόνια της Volley League.

Αγγελική, καλώς ήρθες στο σπίτι σου!».

Στις πρώτες της δηλώσεις στο aek.gr ανέφερε: «Η επιστροφή μου στην ΑΕΚ οφείλεται σε τρεις παράγοντες. Στη διοίκηση και την ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, στον ερχομό ενός καταξιωμένου προπονητή και στον κόσμο της ΑΕΚ, που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Η προσθήκη έμπειρων και καταξιωμένων αθλητριών στο δυναμικό της ομάδας μας, είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα μας οδηγήσει με την ολοκλήρωση της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στην κατάκτηση Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ, εύχομαι να παραμείνουμε δυνατοί σωματικά και ψυχικά και να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας. Τα καλύτερα έρχονται!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like