Αρχική » Ελλάδα – Αίγυπτος: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ελλάδα – Αίγυπτος: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Το 2/2 στο Προολυμπιακό τουρνουά θέλει να κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που ρίχνεται στη «μάχη» κόντρα στην Αίγυπτο.

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας», (11.640), Φάληρο
  • Ο νικητής του Group A θα παίξει στον ημιτελικό με τον δεύτερο του Group B, ενώ ο νικητής του Group B θα παίξει αντίστοιχα με τον πρώτο του Group A. Οι νικητές των δύο ημιτελικών, θα συγκρουστούν στον τελικό με… φόντο το εισιτήριο για το Παρίσι.
  • Οι δυο ομάδες έχουν βρεθει αντιμέτωπες μόλις μία φορά το μακρινό 1994, όταν και η Εθνική μας ομάδα κέρδισε την Αίγυπτο.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Μετά την άνετη επικράτηση της Εθνικής μας ομάδας στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού στο ΣΕΦ κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη ρίχνεται στη «μάχη» απέναντι στην Αίγυπτο και με το 2/2 εξασφαλίζει την πρωτιά με… φόντο τον ημιτελικό του τουρνουά.

Stat Attack: Στα πέντε παιχνίδια με τον Βασίλη Σπανούλη στο «τιμόνι», η Εθνική σκοράρει με 82,4 πόντους ανά παιχνίδι και δέχεται περίπου 69 πόντους ανά ματς.

Απουσίες: Όλοι οι παίκτες που έχουν κληθεί είναι στη διάθεση του κόουτς Σπανούλη.

Ρεπορτάζ Αιγύπτου

Η Αίγυπτος φάνηκε κατώτεροι των περιστάσεων στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού, καθώς γνώρισε την ήττα με 90-77 από τη Δομινικανή Δημοκρατία σε ένα ματς που έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς και δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει αντίδραση. Για τους βορειοαφρικανούς στο ματς της Τρίτης διακρίθηκε ο Αχμέντ Μεταϊλί, ο οποίος σταμάτησε στους 24 πόντους, ενώ πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του Κάλεντ Αμπντελαουάντ, ο οποίος πρόσθεσε με τη σειρά του 15 πόντους. Πλέον, η Αίγυπτος ψάχνει ένα… θαύμα, όμως πάντα θέλει να έχει καλή παρουσία και να μην παρατάει τα παιχνίδια της.

Stat Attack: Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της κόντρα σε ευρωπαϊκές χώρες, δέχεται μέσο όρο 86,8 πόντους.

Απουσίες: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η Αίγυπτος.

Ελλάδα – Αίγυπτος προγνωστικά

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κάνει… δήλωση ενόψει του ημιτελικού στο τουρνουά, καθώς στοχεύει στο Παρίσι και έτσι θεωρούμε πως θα μπει πολύ δυναμικά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού στο ΣΕΦ. Ποιοτικά, η Αίγυπτος έχει μεγάλη απόσταση από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και για αυτό θα στηρίξουμε τον άσο με το χάντικαπ των 27,5 πόντων στην τιμή του 1.87, καθώς οι Αφρικανοί δεν θα αντέξουν στο ρυθμό της «γαλανόλευκης».

Ολυμπιακοί Αγώνες – 04/07/2024 21:00

Ελλάδα – Αίγυπτος

1 (-27,5)

1,87

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like