Αρχική » Ελβετία – Ισπανία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ελβετία – Ισπανία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Για την πρώτη τους νίκη στη φάση των ομίλων του Nations League θα παλέψουν Ελβετία και Ισπανία στη Γενεύη.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Stade de Genève», (30.084), Γενεύη
  • Διαιτητής: Ίρφαν Πέλιτο
  • Οι δυο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες στην ιστορία τους 11 φορές, με την Ισπανία να μετράει πέντε νίκες, την Ελβετία δυο και αντίστοιχα τέσσερα παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα.
  • Η Ισπανία έχει νικήσει την Ελβετία σε 3 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους, ενώ βρίσκονται αντιμέτωπες για πέμπτη φορά στο Nations League, με τους Ισπανούς να μετρούν δυο νίκες, τους Ελβετούς μια και ένα ματς ήρθε ισόπαλο.

Ρεπορτάζ Ελβετίας

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με θετικό τρόπο τη διοργάνωση η Ελβετία, καθώς παρουσιάστηκε μακριά από τον καλό της εαυτό και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Δανία, σε ένα ματς που το τελείωσαν με δυο αποβολές, αυτές των Νίκο Ελβέντι και Γκρανίτ Τζάκα. Οι Ελβετοί αναζητούν άμεση αντίδραση, προκειμένου να μην μείνουν πίσω στη βαθμολογία και θέλουν να… βάλουν δύσκολα στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί οκτώ φορές στα τελευταία δέκα παιχνίδια της το Under 2,5 γκολ ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Εκτός είναι οι τιμωρημένοι από το πρώτο ματς, Ελβέντι και Τζάκα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Κόμπελ, – Βούτριχ, Aκάνζι, Ροντρίγκες, – Βίντμερ, Φρόιλερ, Ζακαριά, Έμπισερ, – Ρίντερ, Εμπολό, Βάργκας.

Ρεπορτάζ Ισπανίας

Στην πρεμιέρα των γκρουπ στο Nations League απέναντι στη Σερβία, οι Πρωταθλητές Ευρώπης είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» και αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Το σύνολο του Ντε Λα Φουέντε «κυνηγάει» την πρώτη του νίκη στη Γενεύη, μιας και η εικόνα που είχε δεν ήταν κακή, καθώς σταμάτησε στις 22 τελικές φάσεις, ωστόσο η αποστολή τους είναι δύσκολη.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί επτά φορές στα τελευταία δέκα παιχνίδια της το Over 2,5 γκολ ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Χωρίς απουσίες η «Φούρια Ρόχα».

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ράγια, – Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Γκριμάλντο, – Πέδρι, Θουμπιμέντι, Ρουίθ, – Γιαμάλ, Όλμο, Γουίλιαμς.

Ελβετία – Ισπανία προγνωστικά

Η Ισπανία και στην πρεμιέρα έδειξε θετικά δείγατα, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που θεωρούμε πως θα επιδιώξει να κάνει γρήγορα στη Γενεύη κόντρα στην Ελβετία, η οποία ακόμα… ψάχνεται για τους ρόλους της. Πιστεύουμε πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα πάρουν το διπλό και μάλιστα θα το συνδυάσουμε με το Over 1,5 που βρίσκεται στην τιμή του 2.12 στη Stoiximan.

Nations League – 08/09/2024 21:45

Ελβετία – Ισπανία

2 & Over 1,5

2,12

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like