Αρχική » Δυάδα πρεμιέρας πληρώνει στο 2.34!

Δυάδα πρεμιέρας πληρώνει στο 2.34!

by admin

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν και ο Παναγιώτης Γαλάνης έχει δυο επιλογές από την πρεμιέρα των ομίλων.

Προγνωστικά μπάσκετ: Δυάδα που… κολάζει στο 2.34!

Καλημέρα σε όλους. Η ώρα της τελικής φάσης των Ολυμπιακών Αγώνω στο Παρίσι ξεκινάει και όλα τα φώτα πέφτουν φυσικά στο μπάσκετ, καθώς πρώτη φορά γίνεται τόσο μεγάλη… παρέλαση αστέρων στη Γαλλία και εγώ ξεχώρισα δυο επιλογές σε δυνατή απόδοση από τις αναμετρήσεις Αυστραλία-Ισπανία και Γαλλία-Βραζιλία αντίστοιχα. Πάμε να δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μου για την πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το ματς που ανοίγει την «αυλαία» στους ομίλους των Ολυμπιακών Αγώνων είναι αυτό ανάμεσα στην Αυστραλία και την Ισπανία (12:00). Τα «κανγκουρό» είναι μια ομάδα που παραδοσιακά αποτελεί… δύναμη στις Ολυμπιάδες και η «φούρια ρόχα» επίσης. Οι Αυστραλοί έχουν χτίσει προσδοκίες, ενώ οι Ισπανοί πάντα είναι επικίνδυνοι, παρά το γεγονός πως δεν έχουν… το πιο δυνατό ρόστερ συγκριτικά με το παρελθόν. Δυο ομάδες που αρέσκονται στο τρίποντο και στο γρήγορο «τέμπο». Έτσι, κατέληξα στην επιλογή του Over 160,5, όμως θα τη συνδυάσω με ακόμη μία από το απογευματινό πρόγραμμα και την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Βραζιλία (18:00).

Η ώρα της «οικοδέσποινας»

Οι «τρικολόρ» θέλουν να υπερασπιστούν το «σπίτι» τους και να φτάσουν μέχρι και την κατάκτηση ενός μεταλλίου, με το χρυσό να είναι ο μεγάλος τους στόχος. Η Γαλλία έχει ένα πλήρες ρόστερ και είναι καλυμμένη σε όλες τις θέσεις. Από την άλλη μεριά, οι Βραζιλιάνοι έχουν ένα αξιόλογο ρόστερ και έχουν δείξει μέχρι στιγμής πως είναι αρκετά ανταγωνιστικοί και μπορούν να… κοιτάξουν στα μάτια τους πάντες. Ακόμα ένα ματς με δυο ομάδες που αρέσκονται στο ανοιχτό γήπεδο και τις πολλές κατοχές. Έτσι, θα επιλέξω το Over 153,5, με τη δυάδα αυτή να πληρώνει στο 2.34.

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 12:00

Αυστραλία – Ισπανία

Over 160,5

1,52

Ολυμπιακοί Αγώνες – 27/07/2024 18:15

Γαλλία – Βραζιλία

Over 153,5

1,54

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like