Αρχική » Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Με το «δεξί» θέλει να μπει στο Προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στο ΣΕΦ η «Επίσημη Αγαπημένη», ξεκινώντας τις «μάχες» της κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία.

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας», (11.640), Φάληρο
  • Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί μόλις μια φορά μεταξύ τους σε φιλική αναμέτρηση το 2019 με την Ελλάδα να επικρατεί με 87-75.
  • Οι Δομινικανοί κέρδισαν τρία από τα τελευταία τέσσερα φιλικά προετοιμασίας τους, ενώ η «γαλανόλευκη» έκανε το 3/3.

Ρεπορτάζ Δομινικανής Δημοκρατίας

Oι Δομινικανοί αποτελούν ξεκάθαρα τον πιο δυνατό αντίπαλο του ομίλου της Εθνικής ομάδας, καθώς στο πρόφατο MundoBasket πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία, περνώντας τη φάση των ομίλων. Ωστόσο, η κατάσταση είναι διαφορετική τώρα, καθώς η Δομινικανή Δημοκρατία δεν θα έχει στη σύνθεσή της τα «βαριά πυροβολικά», τους ΝΒΑers Καρλ-Άντονι Τάουνς και Αλ Χόρφορντ, ενώ από τους αστέρες της το «παρών» θα δώσουν οι Ντουάρτε, Μοντέρο και Φελίζ. Στα τελευταία τέσσερα φιλικά παιχνίδια της κέρδισε την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Νορβηγία, αλλά και την Πορτογαλία, ενώ γνώρισε την ήττα μόνο από την Ισπανία (84-74).

Stat attack: Στα τελευταία επτά παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης δέχεται μέσο όρο 75,4 πόντους ανά ματς, ενώ σκοράρει με 76,1 ανά αγώνα αντίστοιχα.

Απουσίες: Οι Καρλ Άντονι Τάουνς, Λέστερ Κινόνες και Αλ Χόρφορντ δεν θα δώσουν το «παρών».

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Ο Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας και εκείνη ξεκινάει τη «μάχη» της στο ΣΕΦ, προκειμένου να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και να βγάλει αντίδραση μετά την κακή τη πορεία στο πρόσφατο MundoBasket στις Φιλιππίνες. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στη διάθεση της «Επίσημης Αγαπημένης», αναβαθμίζεται άμεσα ο ρόλος και η ποιότητα της «γαλανόλευκης», η οποία στα τρία φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, κέρδισε και τα τρία ματς με χαρακτηριστική ευκολία και έχοντας αρκετά καλή εικόνα.

Stat Attack: Στα πέντε παιχνίδια με τον Βασίλη Σπανούλη στο «τιμόνι», η Εθνική σκοράρει με 82,4 πόντους ανά παιχνίδι και δέχεται περίπου 69 πόντους ανά ματς.

Απουσίες: Εκτός «μάχης» είναι εδώ και καιρό οι Κώστας Σλούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα προγνωστικά

Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων θεωρούμε πως θα είναι εμφανής από την αρχή της αναμέτρησης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στοχεύει στην πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Παρισίου και θέλει να… στείλει ηχηρό μήνυμα από το πρώτο ματς της στο Προολυμπιακό τουρνουά. Έτσι, καταλήγουμε στην επιλογή της νίκης της Ελλάδας, η οποία θέλουμε να καλύψει το χάντικαπ του -12,5 σε απόδοση διπλασιασμού στη Novibet.

Προολυμπιακό Τουρνουά – 03/07/2024 21:00

Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα

2 (-12,5)

2,01

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like