Αρχική » Διεθνές ενδιαφέρον για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Διεθνές ενδιαφέρον για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

by admin

Τρεις μήνες πριν την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με αθλητές από 43 χώρες κι από τις πέντε ηπείρους! Έως σήμερα οι χώρες με τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση είναι οι ΗΠΑ κι η Κύπρος, ενώ ακολουθούν πολυπληθείς αποστολές από Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στις 6 του Οκτώβρη θα ταξιδέψουν από μακρινούς προορισμούς για να σταθούν στην εκκίνηση κι αθλητές από χώρες, όπως η Αργεντινή, η Μαλαισία, η Νέα Ζηλανδία, η Αυστραλία κι η Νότια Αφρική.

Ανάμεσα στους δρομείς που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα είναι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές μεγάλων αποστάσεων, αλλά και διακεκριμένοι ξένοι πρωταθλητές.

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης είναι ένα αθλητικό γεγονός που ξεπερνά τα δρομικά δεδομένα, εκμεταλλευόμενος τις ομορφιές του τόπου ,τη φιλοξενία, τη μουσική, τον φυσικό πλούτο, την παράδοση και τα οφέλη της κρητικής διατροφής και, σε συνάρτηση με το τρέξιμο, καταφέρνει να ενεργοποιήσει και να ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις των συμμετεχόντων.

Με τη συνεχώς αυξανόμενη στήριξη όλων των εμπλεκομένων (εθελοντών, φορέων και φίλων) δίνεται μια νέα οπτική στη σημασία της λέξης τρέξιμο. Ξεκίνησε το 2014 ως ένας τοπικός αγώνας κι έχει εξελιχθεί σε ένα τουριστικό προϊόν με διεθνές ενδιαφέρον που διοργανώνεται με μεγάλη αγάπη από εθελοντές κατοίκους της ενδοχώρας της Κρήτης κι όχι από επαγγελματίες διοργανωτές.

Οι συμμετοχές φέτος αναμένεται να εξαντληθούν πολύ νωρίς για αυτό συνιστούμε σε όσους θέλουν να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like